Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Fiat στο P4Peace

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Fiat στο P4Peace

ΝΕΑ

H Fiat στο P4Peace

ΝΕΑ

Η Fiat θα συμμετάσχει στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη» που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Με υποστηρικτές το Δήμο της Ρώμης, την CONI, τη FIGC και τη Lega Serie A, η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αξιοποιήσει την επικοινωνιακή δύναμη του αθλητισμού – και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου – για να προωθήσει τις αρχές της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης. Με στόχο, η πίστη – κάθε είδους – να γίνει ένα στοιχείο σύνδεσης και μια ευκαιρία για αμοιβαίο εμπλουτισμό στην καθημερινή ζωή και στον αθλητισμό.

Για τη διοργάνωση αυτή, η Fiat θα διαθέσει στους οργανωτές μερικά Ducato Panorama κι ένα στόλο από Panda, ειδικά διακοσμημένα με το λογότυπο της Fiat και του «Διαθρησκευτικού Αγώνα για την Ειρήνη», που θα μεταφέρουν τους ποδοσφαιριστές προς και από το Ολυμπιακό στάδιο.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, δυο Panda Cross θα διατίθενται στο κοινό έξω από το στάδιο στο «Διαθρησκευτικό Αγώνα για την Ειρήνη», προσκαλώντας τον καθένα να τα «γνωρίσει» καλύτερα. Επίσης η Fiat θα δωρίσει ένα τέτοιο μοντέλο στη “Scholas Occurrentes” και τη “Fondazione PUPI”, τους δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που διοργανώνουν την εκδήλωση. Αυτό το αυτοκίνητο θα έχει αυτόγραφα των πρωταθλητών του σήμερα και του χθες που θα βρεθούν στο γήπεδο. Μεταξύ τους θα είναι οι Χαβιέρ Σανέτι, Λιονέλ Μέσι, Αντρέα Πίρλο, Ζινεντίν Ζιντάν, Ρομπέρτο Μπάτζο, Γιούτο Ναγκατόμο, Τζίτζι Μπουφόν, Σαμουέλ Ετό και Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Το μήνυμα της ειρήνης εξακολουθεί να διαδίδεται στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μέσω μιας πρωτοβουλίας με το σύνθημα “Have fun in Peace”. Αυτό είναι το μήνυμα που η Fiat θα ζητήσει από τους φίλους της στο Facebook να διαδώσουν στο διαδίκτυο.