Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Fiat 500X Sport αποβιβάζεται στην Αμερική

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Fiat 500X Sport αποβιβάζεται στην Αμερική

ΝΕΑ

Το Fiat 500X Sport αποβιβάζεται στην Αμερική

ΝΕΑ

Η αποκάλυψη του 500X Sport, αναδεικνύει το πιο διασκεδαστικό crossover της Fiat που βρίσκεται σήμερα στην ευρωπαϊκή αγορά. Σε σύγκριση με το αδελφό Jeep Renegade και παρόμοιες προδιαγραφές, γίνεται φανερό ποιο από τα δύο αποτελεί καλύτερη επιλογή, λόγω τιμής.

Advertisement
Advertisement

 

Η Fiat σχεδόν δεν υπάρχει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως λόγω του μη δημοφιλούς φήμης στην αξιοπιστία αλλά και στις ελλείψεις στο after sales. Πάντως, το 500X Sport είναι μια καλή ευκαιρία οι Αμερικάνοι να αλλάξουν γνώμη, μιας και εκτός των άλλων το crossover της Fiat έρχεται στάνταρ με έξυπνη κίνηση σε όλους τους τροχούς όταν το απαιτούν οι συνθήκες, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,3 λίτρων με ισχύ 177 ίππους, μπόλικη ροπή αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το σύστημα Infotainment Uconnect 4 με οθόνη αφής 7,0 ιντσών είναι επίσης στάνταρ και περιλαμβάνει το Apple CarPlay, συνδεσιμότητα Android Auto, δορυφορική πλοήγηση και μερικές άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές. Το ηχοσύστημα είναι προηγμένο, ενώ η λίστα με τα καλούδια περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο εξωτερικό χρώμα που ονομάζεται Rovente Red. Τα σπορ σήματα, ο διαθέσιμος φωτισμός LED για τις εμπρός και πίσω σειρές, τα φώτα ομίχλης LED, οι εξωτερικοί τόνοι με σκούρο φινίρισμα, οι τροχοί αλουμινίου 18 και 19 ιντσών, οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και τα all-season Michelin CrossClimate ελαστικά, μαζί με τη διχρωμία ολοκληρώνουν την πληρέστατη εικόνα του πιο σύγχρονου Fiat. Άλλα χρώματα για το αμάξωμα του ιταλικού crossover περιλαμβάνουν τα, Black, Moda Gray, Italia Blue και White.

Advertisement
Advertisement

“Με τον σύγχρονο turbo κινητήρα, το Fiat 500X Sport είναι μια φρέσκια εναλλακτική λύση σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες”, δήλωσε ο Tim Kuniskis, επικεφαλής της Fiat Chrysler στη Βόρεια Αμερική. Τα έξυπνα συστήματα ασφάλειας, μαζί με την τετρακίνηση θα κάνουν τους Αμερικανούς να δουν με άλλο μάτι το 500X Sport. Το νέο Fiat θα φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο τρίμηνο του 2020. Οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλύτερο σε επίπεδο πωλήσεων από τα 5.223 αυτοκίνητα, μακριά από το μέγιστο που έχουν επιτύχει τα τελευταία χρόνια των 12.599 μονάδων, το 2016.