Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το EV9 θα είναι ένα πρωτότυπο… παραγωγής για την Kia

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το EV9 θα είναι ένα πρωτότυπο… παραγωγής για την Kia

ΝΕΑ

Το EV9 θα είναι ένα πρωτότυπο… παραγωγής για την Kia

ΝΕΑ

Οι τεχνολογίες που θα ενσωματωθούν στο νέο μοντέλο της Kia, φέρνουν την κορεάτικη μάρκα σε πλεονεκτική θέση, απομακρύνοντας την από τον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνολογική υπεροχή θα είναι τέτοια που το νέο Kia EV9, θα προσφέρει στοιχεία που συναντάμε μόνο σε πρωτότυπο.

Η Kia λέει ότι το επερχόμενο μέσα στο 2024 EV9, θα είναι κάτι περισσότερο από μια μεγάλη, πολυτελέστατη ηλεκτρική πρόταση. Θα είναι και το όχημα με το οποίο η εταιρεία θα μας φέρει σε επαφή με το μέλλον, καθώς θα είναι «το πρώτο μοντέλο που καθορίζεται από λογισμικό» της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι χάρη στους νέους, βελτιστοποιημένους υπολογιστές εντός του οχήματος και τη διευρυμένη δυνατότητα ασύρματης ενημέρωσης (OTA- Over The Air) του λογισμικού του, οι πελάτες της Kia θα μπορούν να κάνουν λήψη ακόμα και πολλών λειτουργιών που έχουν να κάνουν με την άνεση, ακόμα και εν κινήσει.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα, οι ΟΤΑ ενημερώσεις περιορίζονται ως επί το πλείστον στη βελτίωση των λειτουργικών συστημάτων που έχουν να κάνουμε μόνο με το λογισμικό, ενώ στο EV9, οι αγοραστές του θα μπορούν να παραγγείλουν νέες λειτουργίες άνεσης σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκονται, ανά πάσα στιγμή.

Έτσι λοιπόν, μια νέα παλέτα επιλογών που θα είναι διαθέσιμες έναντι αμοιβής ανάλογα με την περίοδο της χρήσης τους, θα είναι διαθέσιμη για τους πελάτες της Kia. Από το σύστημα του αυτόματου παρκαρίσματος και την αυτονομία Επιπέδου 3 για την κίνηση στον ανοιχτό δρόμο, έως και τα μοτίβα φωτισμού του αυτοκινήτου αλλά και τα παιχνίδια στο infotainment του μοντέλου, όλα θα είναι στη διάθεση του κατόχου για επιλογή.

Advertisement

Η Kia δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πόσο θα κοστίζει το κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά θέλει να υπογραμμίσει πως οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου της, δεν θα είναι περιορισμένοι στις επιλογές που θα κάνουν κατά την παραγγελία του για αγορά ή για μίσθωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kia EV4: Όλα όσα γνωρίζουμε για το φθηνό ηλεκτρικό SUV
Διπλή νίκη για την Kia στα βραβεία σχεδιασμού «iF Design Awards 2023»
Το plug-in υβριδικό Kia Sportage στον τάρανδο (+video)