Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class

ΝΕΑ

Το εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class

ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της νέας S-Class που θα παρουσιάσει επισήμως η Mercedes προς τα τέλη του 2020, δείχνουν ένα άρτιο design και μια νέα αισθητική διάθεση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά της ναυαρχίδας της Mercedes,  θα υιοθετήσει έναν νέο σχεδιασμό για το ταμπλό, όπως προκύπτει από τις εικόνες που «διέρρευσαν» και κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Το μοντέλο που αναμένεται να αποκαλυφθεί στα τέλη του 2020, η επόμενη S-Class θα περιγράφεται από την ίδια την εταιρεία ως «σχεδόν επαναστατικό» για τα μέχρι στιγμής δεδομένα στην ιστορία της «απόλυτης» λιμουζίνας της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Με βάση αυτές τις νέες εικόνες, η εμφάνιση του αυτοκινήτου θα είναι περισσότερο ένα εξελικτικό βήμα, παρά κάτι τελείως νέο. Το συνολικό προφίλ του, το μέγεθος και το σχήμα του δεν θα αλλάξουν πάρα πολύ, ενώ το μπροστινό αλλάζει με την πιο επίπεδη μάσκα και τους μικρότερους σε εμβαδό προβολείς. Κοιτώντας το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα με τη λογική στη σχεδίασή τους που έχουμε δει και στην A-Class, που στη συνέχεια υιοθετήθηκαν και από τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Στο εσωτερικό, η αναθεώρηση της αισθητικής είναι πιο ευρεία. Το ταμπλό σε δύο επίπεδα, κάνει τη μεγάλη διαφορά και οι τέσσερις παραλληλόγραμμοι αεραγωγοί, θυμίζουν τους αεραγωγούς της GLS. Η μεγάλη οθόνη που είναι κάθετα τοποθετημένη στα πρότυπα των αντίστοιχων στα μοντέλα της Tesla, κυριαρχεί στο ταμπλό, ενώ συνδυάζεται με το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι. Όπως πάντα, η S-Class θα είναι η τεχνολογική ναυαρχίδα της εταιρείας και σε αυτή αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο κάποιες νέες τεχνολογίες για τη διευκόλυνση του οδηγού.