Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To δικό σου Ford με ένα κλικ!

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To δικό σου Ford με ένα κλικ!

ΝΕΑ

To δικό σου Ford με ένα κλικ!

ΝΕΑ

Μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως αυτό που διαμορφώνεται την τελευταία περίοδο, η αξία των online υπηρεσιών γίνεται πολύ σημαντική και αποκτά νέες διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Η παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, είναι μια υπόθεση που απασχολεί όλο και περισσότερες εταιρείες το τελευταίο διάστημα. Για τη Ford που έχει την πρωτοπορία στο συγκεκριμένο τομέα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εδώ και αρκετά χρόνια, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να δώσει άλλο ένα σημείο υπεροχής στους υπάρχοντες αλλά και στους νέους πελάτες της. Έχοντας εγκαίρως εφαρμόσει το πλέον σύγχρονο πρωτόκολλο για την επιχειρησιακή της εξέλιξη, συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Advertisement
Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν αλλά και να διαμορφώσουν on line το μελλοντικό τους Ford, μέσα από τον ειδικό virtual διαμορφωτή που μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα www.ford.gr. Χάρη στη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator), κάθε πελάτης μπορεί με πολύ απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξει το μοντέλο, τον εξοπλισμό, αλλά και τα ακριβή χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αγοράσει και εν συνεχεία να επικοινωνήσει για αυτό με το επίσημο δίκτυο Ford σε όλη την Ελλάδα. Το ιδιαίτερο αυτό διαδικτυακό εργαλείο παρέχει επίσης τη δυνατότητα έκδοσης ενός «μοναδικού κωδικού οχήματος», σύμφωνα με τον οποίο ο επίσημος Έμπορος Ford θα μπορεί να παράσχει επιπλέον πληροφορίες για το μοντέλο που έχει επιλέξει και διαμορφώσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Η διαδικασία της εικονικής διαμόρφωσης, ξεκινά με την επιλογή του αυτοκινήτου και διαρκώς δίνει τη δυνατότητα μιας διαισθητικής ψηφιακής περιήγησης, με όψεις 360o γύρω από το αυτοκίνητο της επιλογής. Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνεται σε 6 απλά βήματα:

  • Το πρώτο έχει να κάνει με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης (π.χ. Trend ή Titanium)
  • Στη συνεχεία δίνει τη τη δυνατότητα επιλογής του είδος του αμαξώματος (π.χ. 5θυρο ή wagon), καθώς και τον τύπο του κινητήρα αλλά και του συστήματος μετάδοσης (π.χ. diesel ή βενζίνη, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο).
  • Το τέταρτο βήμα αφορά στην επιλογή του χρώματος του αυτοκινήτου.
  • Στο πέμπτο στη σειρά βήμα, επιλέγεται ο τύπος της εσωτερικής επένδυσης και τις ταπετσαρίες (π.χ. ύφασμα ή δέρμα)
Advertisement

Τέλος, στο έκτο βήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να προστεθεί στο αυτοκίνητο που έχει ήδη διαμορφωθεί στα προηγούμενα βήματα, ο επιπλέον εξοπλισμός που σχετίζεται με την εμφάνιση του οχήματος (π.χ. ζάντες), την οδηγική εμπειρία (π.χ. Parking Pack), την άνεση (π.χ. πανοραμική οροφή), την ασφάλεια (π.χ. συναγερμός) ή την εργονομία (π.χ. ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης, το σύστημα εκδίδει αυτόματα ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο ο αγοραστής μπορεί να αποστείλει στον Επίσημο Έμπορο Ford. Με αυτόν τον κωδικό, ο τελευταίος είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου Ford που έχει επιλεγεί, ούτως ώστε να παράσχει επιπλέον πληροφορίες –όπως είναι για παράδειγμα η διαθεσιμότητα του μοντέλου, ο χρόνος παράδοσης κ.ο.κ.

Advertisement

Η ιστοσελίδα www.ford.gr προσφέρει άλλη μια πολύ σημαντική καινοτομία, αυτή της δυνατότητας «κλεισίματος» ενός ραντεβού για test drive του μοντέλου που θέλει ο κάθε ενδιαφερόμενος, σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο της Ford. Συμπληρώνοντας απλά το τόπο διαμονής, το σύστημα θα προτείνει αυτοματοποιημένα τον πλησιέστερο Έμπορο Ford, ο οποίος θα έρθει σε επαφή για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες του ραντεβού για το test drive!

Advertisement