Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV

To… διαισθητικό Volkswagen T-Cross

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To… διαισθητικό Volkswagen T-Cross

VW SUV

To… διαισθητικό Volkswagen T-Cross

VW SUV

H Volkwagen ταράσσει τα νερά στην κατηγορία των Compact SUV, εμπλουτίζοντας τη γκάμα της με ένα νέο μοντέλο: το T-Cross.

Advertisement
Advertisement

Το σλόγκαν που το συνοδεύει είναι πως είναι «περισσότερα από ένα πράγμα», τονίζοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του. Έτσι και η βασική παρουσίαση του μοντέλου από τη μάρκα από το Βόλφσμπουργκ χωρίζει τις αρετές του σε διαφορετικές κατηγορίες.

Σε τούτο το άρθρο, τονίζουμε τη… διαισθητικότητα του! Δεδομένου πως είναι ένα μοντέλο άρτια εξοπλισμένο, με ζηλευτή τεχνολογική φαρέτρα, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που μπορεί να επιλέξει προαιρετικά όποιος το παραγγείλει.

Όπως για παράδειγμα το digital cockpit με την τελευταίας γενιάς οθόνη αφής 8 ιντσών και με Active Info Display. Διαθέτει τέσσερις θύρες USB, δύο εμπρός και δύο πίσω, ενώ η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή συνδεσιμότητα και αρκετό… ζουμί για τα smartphones όλης της οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Το προαιρετικό σύστημα κλειδώματος του οχήματος χωρίς κλειδί αλλά και το αντίστροφό του, το Keyless Access, κάνει το νέο Volkswagen T-Cross ακόμα πιο βολικό.