Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To δεύτερο «Making of» του Climbkhana 2 (vid)

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To δεύτερο «Making of» του Climbkhana 2 (vid)

ΝΕΑ

To δεύτερο «Making of» του Climbkhana 2 (vid)

ΝΕΑ

Αν το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «The Cimbkhana Files» σας τράβηξε το ενδιαφέρον, το νέο επεισόδιο θα σας συναρπάσει!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για μία σειρά από ημίωρα επεισόδια που προβλήθηκε πρώτα στο Amazon Prime και ήταν υποψήφια για 3 βραβεία Emmy. Πλέον είναι διαθέσιμη και για το ευρύ κοινό μέσω YouTube και το πρώτο επεισόδιο μετράει ήδη πάνω από 400 χιλιάδες views (δείτε το πατώντας εδώ).

Στο δεύτερο επεισόδιο, περνάμε στην ουσία των γυρισμάτων στο επιβλητικό βουνό Τιανμέν στην Κίνα, το οποίο επιδιώκει να «κατακτήσει» ο δαιμόνιος Ken Block. Μία επική διαδρομή με 99 στροφές, σε πολλά σημεία με τον γκρεμό να… τρομάζει και το φασαριόζικο Ford F-150 Hoonitruck του 1977 να καίει πολύ λάστιχο καθοδόν για την περίφημη «Πύλη του Παραδείσου».

Advertisement
Advertisement

Η δράση ξεκινά μεταμεσονύκτια αφού το Hoonitruck «ξύπνησε» από τις 4.30 ώστε υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Brian Scotto, να προχωρήσουν τα γυρίσματα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να βλέπεις βήμα -βήμα πως γυρίστηκε αυτό το συγκλονιστικό video, την προσοχή στις λεπτομέρειες, τις δυσκολίες, πράγματα που δεν φαντάζεσαι όταν απολαμβάνεις το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως και τις αναποδιές που προκύπτουν και για τις οποίες πρέπει το τηλεοπτικό συνεργείο και ο Block να έχουν απαντήσεις. Διότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξελιχθεί ομαλά αυτή η ξεχωριστή «χορογραφία».

Απολαύστε λοιπόν αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα, δεύτερη behind the scenes ματιά στο Climbkhana 2, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Η 13χρονη κόρη του Ken Block μαθαίνει να κάνει ντόνατ (video)

Advertisement

Climbkhana 2: O Ken Block «κατέκτησε» και το βουνό Τιανμέν (vid)

Αποκλειστικό: Μπήκαμε στο γκαράζ του Ken Block