Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το DBA Mini Remastered είναι Rock ‘n Roll (+video)

Ελλάδα 9:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το DBA Mini Remastered είναι Rock ‘n Roll (+video)

ΝΕΑ

Το DBA Mini Remastered είναι Rock ‘n Roll (+video)

ΝΕΑ

Η David Brown Automotive και η βρετανική Marshall Amplification συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση του Mini Remastered. Το μοντέλο γιορτάζει την 60ή επέτειο της εταιρείας που φημίζεται για τον ρόλο της στην ιστορία του Rock n’ Roll.

Advertisement
Advertisement

Το DBA Mini Remastered Marshall Edition έρχεται με ένα ενισχυτή κιθάρας στο πορτμπαγκάζ.

Το μοντέλο, το οποίο γιορτάζει ένα σύμβολο της δεκαετίας του ’60, διακρίνεται από τη χρήση μιας μοναδικής χρωματικής παλέτας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να υπενθυμίζει στους αγοραστές τους φημισμένους ενισχυτές της Marshall. Αυτό σημαίνει πως το αμάξωμα είναι βαμμένο στο χρώμα «Marshall Black» και τονισμένο με χρυσές πινελιές.

Η προσαρμοσμένη χρωματική επεξεργασία περιλαμβάνει Marshall Gold λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, ρίγες και το λογότυπο της μάρκας κατά μήκος των πλαϊνών θυρών. Πίσω από τους τροχούς τύπου «Classic» 12 ιντσών, οι δαγκάνες των φρένων έχουν φινίρισμα στην ίδια απόχρωση του χρυσού.

Advertisement
Advertisement

Τέλος η μάσκα έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με το πλέγμα ενός ενισχυτή Marshall.

Στο εσωτερικό συνεχίζεται η ίδια θεματολογία. Τα πεντάλ, για παράδειγμα, είναι επίσης φινιρισμένα σε χρυσό χρώμα και είναι χαραγμένα με μοτίβα «skip track», «pause» και «play» ως… τιμή στο μουσικό υπόβαθρο της Marhsall.

Advertisement

Φυσικά, το ηχοσύστημα είναι αναβαθμισμένο για αυτό το DBA Mini με μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ως συνεργασία μεταξύ της David Brown Automotive και της Marshall. Νέα τουίτερ στο ταμπλό, πρόσθετα ηχεία στις πόρτες και στο πίσω ράφι δεμάτων συμβάλλουν σε μια βελτιωμένη εμπειρία ήχου.

Advertisement

Το ντουλαπάκι διαθέτει επίσης ένα επαγωγικό σημείο φόρτισης για ασύρματα ακουστικά της Marshall, σε περίπτωση που θέλετε μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης.

Εκτός από όλα αυτά, το πορτ -μπαγκάζ έχει δερμάτινη επένδυση και φιλοξενεί έναν πλήρως ενσωματωμένο ενισχυτή Marshall DSL1 Combo που γλιστρά προς τα έξω για εύκολη πρόσβαση. Ως ορόσημο για την επέτειο της εταιρείας, η David Brown Automotive, θα παράγει μόλις 60 μοντέλα Mini Remastered Marshall Edition που θα κατασκευαστούν στο χέρι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H DBA ετοιμάζει Grand Tourer επιδόσεων για τη Γενεύη
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα αναπαλαιωμένο κλασικό Mini; (+video)
Η Lotus Esprit του Bond ενέπνευσε το Mini Remastered!