Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Club Sport Package κάνει την Porsche 911 GT2 RS ετοιμοπόλεμη

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Club Sport Package κάνει την Porsche 911 GT2 RS ετοιμοπόλεμη

ΝΕΑ

Το Club Sport Package κάνει την Porsche 911 GT2 RS ετοιμοπόλεμη

ΝΕΑ

Η 911 GT2 RS της Porsche είναι το μοντέλο παραγωγής, το οποίο πλησιάζει περισσότερο στα αγωνιστικά οχήματα της εταιρίας. Η γερμανική μάρκα όμως διαθέτει προς πώληση ένα πακέτο, που θα φέρει τους ιδιοκτήτες GT2 RS κοντά στις πίστες.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Ονομάζεται Club Sport Package. Η Porsche το προτείνει σε όσους ιδιοκτήτες GT2 RS θέλουν την δική τους 911 να παραμείνει λειτουργική για καθημερινή χρήση αλλά και να διασκεδάζουν με αυτήν σε Track Days ή τοπικούς αγώνες.

Advertisement
Advertisement

Τα συστατικά του πακέτου Club Sport περιλαμβάνουν κυρίως ένα εγκεκριμένο από τη FIA χαλύβδινο roll cage βιδωμένο στο αμάξωμα (στο πίσω μέρος) ακριβώς πίσω από τα εμπρός καθίσματα. Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν πυροσβεστήρα με βάση αλουμινίου και κόκκινες ζώνη ασφαλείας 6 σημείων για τον οδηγό και τον συνοδηγό και έναν κεντρικό διακόπτη μπαταρίας.

Όλα τα εξαρτήματα είναι εγκεκριμένα από την FIA ενώ για πλήρη αγωνιστική χρήση μπορείτε να προμηθευτείτε και τα εμπρός κομμάτια του cage, από το τμήμα Porsche Motorsport. Η Porsche προσφέρει το πακέτο Club Sport ως επιλογή χωρίς κόστος για τους αγοραστές στην Ευρώπη (δεν είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α.), κάτι που ακούγεται ωραίο αν αναλογιστείτε, πως το αυτοκίνητο κοστίζει κοντά στις 300.000. ευρώ (από 285.220 ευρώ στην Γερμανία).

PorGT2RS2

Advertisement

Το πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με μια παραλλαγή του πακέτου επιδόσεων Weissach. Τα καλούδια του πακέτου Weissach αφαιρούν 66 κιλά από το βάρος του αυτοκινήτου χάρη στους τροχούς μαγνησίου και τα πάνελ από ανθρακονήματα. Σε περίπτωση που ένας αγοραστής επιλέξει τα πακέτα Club Sport και Weissach, το cage τιτανίου αντικαθίσταται από τον εγκεκριμένο από την FIA χαλύβδινο κλωβό.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας είναι οι μοναδικές μετατροπές και μην ψάξετε για αλλαγές στην ανάρτηση ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Οι 3.8-λίτρων twin-turbocharged flat-6 κινητήρας εξακολουθεί να αποδίδει 700 ίππους.

Advertisement

PorGT2RS1