Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Clio RS αποκτά και έκδοση Trophy

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Clio RS αποκτά και έκδοση Trophy

ΝΕΑ

To Clio RS αποκτά και έκδοση Trophy

ΝΕΑ

Την Τρίτη 3 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα – πιο ισχυρή – έκδοση του Clio RS και ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες. Η κεντρική του άρθρου μας δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του σαλονιού αυτοκινήτου της Γενεύης και μας δείχνει την έκδοση Trophy του καυτού γαλλικού σουπερμίνι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι διαφορές σε σχέση με το… απλό Clio RS, καθώς φαίνεται πως περιορίζονται στις δίχρωμες (σε μαύρο-ασημί) ζάντες αλουμινίου, τις κόκκινες λεπτομέρειες στο πλάι, τη μαύρη οροφή. Όμως μία ακόμη φωτογραφία φαίνεται πως απεικονίζει την ακόμη πιο ισχυρή έκδοση Trophy-R, στα πρότυπα δηλαδή του Megane RS. Αυτή ξεχωρίζει από τους κόκκινους τροχούς, την κόκκινη λεπτομέρεια στον μπροστινό προφυλακτήρα και τα αυτοκόλλητα με το γράμμα «R» στα πίσω φτερά.

Τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι το Clio RS Trophy θα εφοδιάζεται με το γνωστό 1.6 turbo, με την ισχύ να ανεβαίνει από τα 200 σε περίπου 220 PS. Αν υπάρξει τελικά και έκδοση Trophy-R αναμένουμε ακόμη περισσότερη ιπποδύναμη. Πιθανόν, ο κινητήρας θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ θα τοποθετηθεί διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης αλλά και ισχυρότερα φρένα.

Advertisement
Advertisement

Ας κάνουμε υπομονή λίγες ώρες για να μάθουμε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά και να δούμε τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.