Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To cee’d GT θα κάνει 0-100 σε 7,7 sec

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To cee’d GT θα κάνει 0-100 σε 7,7 sec

ΝΕΑ

To cee’d GT θα κάνει 0-100 σε 7,7 sec

ΝΕΑ

Αναθεωρημένα προς το καλύτερο στοιχεία για την επιτάχυνση των cee’d και pro_cee’d GT έδωσε στη δημοσιότητα η Kia. Η «καυτή» έκδοση με τον 1.6 turbo των 204 PS και των 27 kgm ροπής θα χρειάζεται 7,7 sec για να φθάσει από στάση τα 100 km/h και όχι 7,9 sec όπως είχε ανακοινωθεί πριν λίγες εβδομάδες. Η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ενώ ο χρόνος για το 0-100 ισχύει τόσο για το τρίθυρο όσο και για το πεντάθυρο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τις αισθητικές διαφορές, επεμβάσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων πίσω), για περιορισμό των κλίσεων στις στροφές και πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Οι τροχοί των 18 ιντσών θα πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 225/40, ενώ το σύστημα πέδησης θα περιλαμβάνει δίσκους 300 mm εμπρός και 262 mm πίσω (οι εμπρός αεριζόμενοι). Η παραγωγή των cee’d και pro_cee’d GT θα γίνει στο εργοστάσιο της  Ζίλινα στη Σλοβακία, από τον ερχόμενο Μάιο. Η έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη θα ακολουθήσει  στις αρχές του καλοκαιριού.

Το NewsAuto.gr είναι το μοναδικό μέσο που έχει παρουσιάσει φωτογραφίες και του πεντάθυρου μοντέλου, στις οποίες αποκαλύπτεται το πίσω μέρος του cee’d GT, με το διαχύτη και τη διπλή οβάλ απόληξη της εξάτμισης.[nggallery id=1704]