Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το camping αλλάζει επίπεδο με το Nissan X Opus (VIDEO)

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το camping αλλάζει επίπεδο με το Nissan X Opus (VIDEO)

ΝΕΑ

Το camping αλλάζει επίπεδο με το Nissan X Opus (VIDEO)

ΝΕΑ

Το concept X Opus της Nissan με τις ανακυκλωμένες μπαταρίες από Leaf, κάνει μοναδική εμπειρία το camping.

Advertisement
Advertisement

 

Η ευφυής ιδέα της Nissan να εκμεταλλευτεί τις ανακυκλωμένες μπαταρίες από τα Nissan Leaf, έρχεται να κάνει την εμπειρία του camping αρκετά πιο «εξευγενισμένη» από όσο την έχουμε οι περισσότεροι από εμάς στο μυαλό. Με τη φορητή συστοιχία μπαταριών ROAM, ένα μεγάλο power bank κατά κάποιο τρόπο, να προκύπτει από τις ανακυκλωμένες μπαταριές των Leaf πρώτης γενιάς, η Nissan υπόσχεται ιδανικές συνθήκες για τους λάτρεις του camping ανά τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που φαίνεται ως ένα κοινό τρέιλερ είναι το Air Opus που είναι ήδη (από το 2017) διαθέσιμο στην αγορά. Είναι μια ηλεκτρικά πτυσσόμενη σκηνή που προσφέρει χώρους για ύπνο έως και 6 ατόμων, με δυνατότητα υποστήριξης κάθε συσκευής που θα κάνει τη διαβίωση καλύτερη. Στο εξωτερικό μέρος της σκηνής, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής φωτοβολταϊκού συστήματος συλλογής ενέργειας 400W για τη φόρτιση των συσσωρευτών που εκτός αυτής της μεθόδου, μπορεί να φορτίσει σε οποιαδήποτε πρίζα οικιακού δικτύου. Με τη χρήση των φωτοβολταϊκών, η φόρτιση διαρκεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, από 2 έως 4 ώρες, ενώ στην πρίζα (230v) η διαδικασία διαρκεί μια μόλις ώρα.

Advertisement

Η αποκάλυψη του X Opus αναμένεται να γίνει στην Έκθεση που αφορά το camping και γίνεται στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας από 19 έως 24 Φεβρουαρίου. Στο video που ακολουθεί, τα χαρίσματα της ολοκληρωμένης πρότασης της Nissan αποκαλύπτονται και αξίζει να κρατήσει κανείς πως μέσα στη σκηνή υπάρχει έως και σύστημα προβολής κινηματογραφικών ταινιών σε αναδιπλούμενη μεγάλη υφασμάτινη οθόνη, κάτι που υποστηρίζεται ενεργειακά από το νέο battery pack X Opus.

Advertisement