Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Brabham BT63 GT2 ετοιμάζεται για αγώνες

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Brabham BT63 GT2 ετοιμάζεται για αγώνες

ΝΕΑ

Το Brabham BT63 GT2 ετοιμάζεται για αγώνες

ΝΕΑ

Η Brabham είναι γνωστή στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μετά την αποκάλυψη του πρωτότυπου BT63 GT2, η φίρμα ετοιμάζεται να ορμήσει πάλι στις αγωνιστικές πίστες.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2022 GT2 European Series με το BT63 GT2, το οποίο βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το BT62R και φέρει μια πιο επιθετική εμφάνιση, έναν δυναμικό διαχύτη, καθώς και μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω τμήμα. Παράλληλα, πατάει επάνω σε ελαφριές ζάντες, ενώ εκτενής είναι η χρήση του ανθρακονήματος.

Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ωστόσο αναμένεται να αποδίδει 608 ίππους και το βάρος να κυμαίνεται ανάμεσα από τα 1.250 κιλά με τα 1.300 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Μόλις πάρει την τελική έγκριση για να συμμετέχει στη διοργάνωση, η Brabham θα βρεθεί αντιμέτωποι με εταιρείες όπως την Audi, την KTM, τη Lamborghini και την Porsche. Το κόστος του BT63 GT2 ξεκινάει από τα 400.000 ευρώ.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής της Brabham είπε: «Μετά την επιτυχία των αγώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τo BT62 να πληροί τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος GT Cup, η Brabham Automotive είναι ενθουσιασμένη που η SRO έστειλε πρόσκληση στην Brabham, ώστε να αγωνιστεί στο Fanatec GT2 European Series». Ο David Brabham συνέχισε λέγοντας: «Έχοντας συμμετάσχει προσωπικά στο SRO, στο παρελθόν, ανυπομονώ πολύ να δω τη Brabham στο grid».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ηχοσύστημα που ταιριάζει απόλυτα με το Brabham BT62
H Brabham BT62 πατάει γκάζι (video)
Brabham BT62: Η επιστροφή ενός θρύλου