Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το BMW Group πούλησε ακόμη περισσότερα αυτοκίνητα το Μάρτιο!

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(103) "Το BMW Group πούλησε ακόμη περισσότερα αυτοκίνητα το Μάρτιο!"
    

Το BMW Group πούλησε ακόμη περισσότερα αυτοκίνητα το Μάρτιο!

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να αυξάνει τις πωλήσεις της και θέτει υψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ένα σύνολο 232.556 αυτοκινήτων από BMW, MINI και Rolls-Royce πουλήθηκαν τον Μάρτιο, γεγονός που βοήθησε στην επίτευξη ενός νέου ρεκόρ στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με 526.669 οχήματα να έχουν παραδοθεί.

Η αύξηση του 8,1% για τους πρώτους τρεις μήνες περιλαμβάνει ισχυρές πωλήσεις για τα μοντέλα της BMW, συγκεκριμένα 451.576, συμπεριλαμβανομένης της νέας Σειράς 2 αλλά και των Χ5 και Χ6. Η νέα σειρά ηλεκτρικών οχημάτων «μεγάλωσε», με περισσότερα από 2.600 αυτοκίνητα να πωλούνται ενώ παράλληλα και η MINI σημείωσε το δικό της ρεκόρ του πρώτου τριμήνου με 74.312 πωλήσεις. Ανάλογη εμπορική πορεία έχει και το τμήμα μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

Το 2014 το BMW Group είχε συνολικά 2.118.000 πωλήσεις αυτοκινήτων, ρεκόρ που ενδέχεται να καταρριφθεί αν οι πωλήσεις του 2015 συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις