Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi S3 της MTM έχει 480 άλογα

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Audi S3 της MTM έχει 480 άλογα

ΝΕΑ

Το Audi S3 της MTM έχει 480 άλογα

ΝΕΑ

Η πρόταση της MTM για το Audi S3 Clubsport, προσφέρει ισχύ για να μπορεί ο οδηγός του να «αμφισβητεί» ακόμα και τα RS3 στο δρόμο του.

Advertisement
Advertisement

Η Motoren Technik Mayer επεμβαίνει ολιστικά στο Audi S3 και προσφέρει μια διθέσια πρόταση εστιασμένη στη χαρά της οδήγησης- ιδανικά σε πίστα.

Εκτός από το τολμηρό χρώμα του αμαξώματος και τις πράσινες ρίγες που το διατρέχουν, το S3 της MTM ξεχωρίζει από τις ζάντες που και τα αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι λίγο πιο εκκεντρικά από ότι τα εργοστασιακά. Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου, έχει γίνει στη καμπίνα όπου οι πίσω θέσεις έχουν καταργηθεί και το χώρο καταλαμβάνουν οι σωλήνες του roll cage.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο εμπρός, έχουν στη διάθεσή τους μπάκετ καθίσματα της Recaro (Recaro Podium) που παραπέμπουν σε μοντέλα της Lamborghini. Φυσικά, μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει και στον κινητήρα του αυτοκινήτου, όπου από τον 4κύλινδρο turbo των δύο λίτρων η απόδοση έχει φτάσει στους 480 ίππους.

Η MTM τις αναβαθμίσεις της απόδοσης του κινητήρα, τις προσφέρει σε τέσσερα στάδια για όσους θέλουν κάτι λιγότερο από το απόλυτο, με τα «σκαλοπάτια» να πηγαίνουν από τους 360, στους 380 και τους 430 ίππους πριν την κορυφαία.

Advertisement

Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, είναι μια διαδικασία που διαρκεί μόλις 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ στα 200 χλμ./ώρα το S3 της MTM φτάνει σε 10,7 δευτερόλεπτα. Το video που ακολουθεί, δίνει μια αίσθηση των ικανοτήτων του αυτοκινήτου στο τέταρτο στάδιο, καθώς κινείται σε χιονισμένο περιβάλλον με χαμηλό επίπεδο πρόσφυσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο γρήγορο είναι το Audi SQ2 της MTM; (video)
Η Rimac Technology αποκτά την ελευθερία της
Audi RS Q e-tron: Θα αλλάξει την μορφή των Rally Raid; (+video)