Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Audi Q5 και σε έκδοση Sportback

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Audi Q5 και σε έκδοση Sportback

ΝΕΑ

To Audi Q5 και σε έκδοση Sportback

ΝΕΑ

Μέσα στο 2021 αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως από την Audi, η ανανεωμένη εκδοχή του Q5 και ήδη, οι «προβλέψεις» με τη μορφή ψηφιακών σκίτσων έχουν αρχίσει ακόμα και για Sportback έκδοση.

Advertisement
Advertisement

To Audi Q5 είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα SUV της Audi, η οποία έχει ανακοινώσει επίσημα πως η ανανέωσή του είναι προγραμματισμένη για το 2021 και στο πλαίσιο αυτής, θα παρουσιαστεί και η Sportback εκδοχή του, με την coupe οροφή. Οι δοκιμές για την ανανεωμένη έκδοση παραγωγής , έχουν αρχίσει από το 2019. Στο πλαίσιο των «προβλέψεων» με τις οποίες ασχολείται το Ρώσικο site Kolesa, εμφανίστηκε και η συγκεκριμένη που δείχνει μια αρκετά πιθανή μορφή για τη Sportback εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του μοντέλου, το «φρεσκάρισμα» της αισθητικής, έρχεται να ταιριάξει ιδιαίτερα με την λογική της coupe οροφής της Sportback έκδοσης του Q5, του μοντέλου με το οποίο η Audi ανταγωνίζεται και θα συνεχίσει να το κάνει με τα BMW X4 και Mercedes-Benz GLC Coupe. Η ιδέα για την παρουσίαση  μιας τέτοιας παραλλαγής σε ότι αφορά το αμάξωμα του Q5, δεν είναι καινούργια και «κυοφορείται» από την Audi κάμποσα χρόνια. Μάλιστα, υπήρχαν οι σκέψεις για τη χρήση του ονόματος Q6 αλλά αποφασίστηκε (μαζί με το Q4) να «κρατηθούν» για πιθανή χρήση τους σε κάποια ηλεκτρικά SUV που θα παρουσιάσει η εταιρεία στο μέλλον.