Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi E-Tron και σε έκδοση RS

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi E-Tron και σε έκδοση RS

ΝΕΑ

Το Audi E-Tron και σε έκδοση RS

ΝΕΑ

Βελτίωση και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Απ ό,τι φαίνεται η Audi μας ετοιμάζει μια ισχυρότερη έκδοση του ηλεκτρικού E-Tron.

Advertisement
Advertisement

Το sport παρακλάδι της Audi, με το ακρωνύμιο RS, βάζει στο μικροσκόπιό του και το άρτι αφιχθέν ηλεκτρικό SUV, το E-Tron. Η αναβαθμισμένη εκδοχή του μοντέλου συνελήφθη από τον κατασκοπευτικό φωτογραφικό σε δοκιμές εξέλιξης και το λανσάρισμά του να τοποθετείται χρονικά αργότερα μέσα στο έτος.  Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται πως το ισχυρό E-Tron θα έχει πιο δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία με νέους προφυλαχτήρες και μεγαλύτερης διαμέτρου ζάντες αλουμινίου. Διαφορές περιμένουμε, επίσης, στο σύστημα πέδησης και στο set up της ανάρτησης με στόχο το SUV της Audi να ενισχύσει την σπορτίφ οδική του συμπεριφορά.

Στο υπάρχον E-Tron υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας τοποθετημένος σε κάθε άξονα, με συνολική ισχύ 408 PS σε λειτουργία overboost (ή 360 PS στη ρύθμιση Normal) και 67,7 kgm ροπής. Η Audi υποστηρίζει πως η αυτονομία ανέρχεται στα 400 km κατά WLTP και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μέρος της φόρτισης μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 30 λεπτά (σε δίκτυο ταχείας φόρτισης). Επίσης, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 5,7”.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο Audi E-Tron

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Ε-Τron RS, αν τελικά ονομαστεί έτσι, θα έχει συνολική ισχύ 435 άλογα (503 ίππους στο overboost) και το 0-100 θα ολοκληρώνεται σε χρόνο 5 δευτερολέπτων. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση σχετίζεται με τον επαναπρογραμματισμό των ηλεκτροκινητήρων και την ενίσχυση των μπαταριών ώστε να διατηρηθεί η αυτονομία σε υψηλά επίπεδα.

Advertisement

 

 

Advertisement