Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Apple CarPlay και στο Insignia

Ελλάδα 6:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Apple CarPlay και στο Insignia

ΝΕΑ

Το Apple CarPlay και στο Insignia

ΝΕΑ

Η Opel δεν περιμένει να λανσάρει τη νέα γενιά του οικογενειακού της μοντέλου για να το εξοπλίσει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της συνδεσιμότητας. Το κάνει από το τωρινό Insignia, με το σύστημα πολυμέσων IntellLink να περιλαμβάνει τη δυνατότητα διασύνδεσης smartphone μέσω του Apple CarPlay.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στον εξοπλισμό του Insignia περιλαμβάνεται το Navi 900 IntelliLink αλλά και το Opel OnStar, το οποίο παρέχει άμεση βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή ανάγκης. Το σύστημα infotainment του Insignia είναι συμβατό με τα κινητά iPhone 5 ή νεότερο. Ο οδηγός θα έχει πρόσβαση σε χάρτες και υπηρεσίες ενημέρωσης του Apple CarPlay. Επιπλέον εφαρμογές ελέγχονται είτε μέσω των φωνητικών εντολών του Siri είτε της οθόνης αφής 8 ιντσών.

Σύντομα θα είναι συμβατό και με το Android Auto, προσφέροντας τη δυνατότητα διασύνδεσης πλήθους κινητών τηλεφώνων. Το Navi 900 IntelliLink είναι στάνταρ στις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού Sport και Innovation, ενώ για τις Edition και Selection κοστίζει στη Γερμανία 1.200 και 1.335 ευρώ αντίστοιχα. Αντίθετα, το OnStar διατίθεται ως στάνταρ από το επίπεδο εξοπλισμού Edition, προσφέροντας στους επιβάτες του Insingia σύνδεση Wi-Fi για μέχρι επτά συσκευές.

Advertisement
Advertisement