Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το απόλυτο off-road όχημα της Nissan (+Video)

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο off-road όχημα της Nissan (+Video)

ΝΕΑ

Το απόλυτο off-road όχημα της Nissan (+Video)

ΝΕΑ

Ανάμεσα στα πρωτότυπα που παρουσίασε η Nissan για την έκθεση βελτιώσεων SEMA ξεχωρίσαμε το Frontier Desert Runner ένα ελαφρύ ανοιχτό φορτηγό με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

Advertisement
Advertisement

 

Η Nissan έκανε κανονική… απόβαση στο Λας Βέγκας και την φετινή SEMA Show με πολλές πρεμιέρες τόσο σε αυτοκίνητα παραγωγής όσο και σε αγωνιστικά. Εμείς ξεχωρίσαμε το απόλυτο «αγροτικό» ανοιχτό φορτηγό: Το off-road Nissan Frontier Desert Runner με κινητήρα V8.

Advertisement
Advertisement

Για να έχετε την πρώτη εικόνα φανταστείτε ένα Navara King Cab (με μιάμιση καμπίνα) και θα ορίσετε το μοντέλο Frontier. Την συνέχεια έγραψε η «MA Motorsports» η οποία συνεργάστηκε με την «Nissan Motorsports» και το μεταμόρφωσε σε ένα ημιαγωνιστικό όχημα για off-road διοργανώσεις αλλά και διασκέδαση με κανονική κυκλοφορία στο δρόμο.

.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η «MA Motorsports» ήταν να αντικαταστήσει τον εργοστασιακό κινητήρα V6 4.000 κ.εκ. με έναν V8 5.600 κ.εκ. Endurance από το pickup Titan. Στη συνέχεια, του πρόσθεσαν έναν μεγαλύτερο υπερσυμπιεστή (Gerrett GTX3584RS), ένα μεγαλύτερο intercooler, εκκεντροφόρους Jim Wolf Technology, έμβολα και βαλβίδες, και σύστημα εξάτμισης του MA Motorsports. Το αποτέλεσμα: Δύναμη πάνω από 600 ίππους και ροπή 950 Nm.

Advertisement

Ο κινητήρας V8 συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων με συμπλέκτη Jim Wolf Technology και ελαφρύ σφόνδυλο. Στη συνέχεια υπάρχει η ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει ένα kit μεγαλύτερης διαδρομής BTF Fabrication, με ενισχυμένες βάσεις και ελατήρια. Το… άγριο αγροτικό πατά σε τροχούς Fifteen52 TurboMac HD και ελαστικά 37 ιντσών BFGoodrich Baja T / A.Άλλες οπτικές αλλαγές περιλαμβάνουν ποδιές Fiberworx Pre Runner και νέους εμπρός/πίσω προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, υπάρχουν αγωνιστικά καθίσματα, ζώνες ασφαλείας Sparco και τιμόνι (με δυνατότητα γρήγορης αποδέσμευσης).

Advertisement