Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο VW Arteon λίγο πριν το ντεμπούτο (+vid)

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο VW Arteon λίγο πριν το ντεμπούτο (+vid)

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο VW Arteon λίγο πριν το ντεμπούτο (+vid)

ΝΕΑ

Καθώς πλησιάζουμε στο ντεμπούτο του Volkswagen Arteon facelift στις 24 Ιουνίου, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε ένα νέο video που μας δείχνει τμήματα του τελικού προϊόντος.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση μεσαίου κύκλου του εντυπωσιακού VW περιλαμβάνει μερικές αλλαγές στο στυλ, κυρίως νέα στοιχεία φωτισμού στο μπροστινό μέρος, όπου οι προβολείς συνδέονται τώρα μέσω μιας λυχνίας LED στο πάνω μέρος της μάσκας. Οι προβολείς έρχονται επίσης εξοπλισμένοι με τεχνολογία matrix LED, που τώρα ονομάζεται “IQ.Light”, παρόμοια με τα αντίστοιχα των τελευταίων Passat και Touareg.

Με βάση ένα προηγούμενο σκίτσο teaser, η έκδοση R-Line για το fastback υιοθετεί μια νέα κάτω ποδιά με “πτερύγια” που πλαισιώνουν τις εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα. Όσον αφορά τη νέα έκδοση Shooting Brake που θα ενταχθεί στη γκάμα, το προφίλ του εμπρός προφυλακτήρα δείχνει τώρα πιο έντονο και επιθετικό, ενώ υπάρχει και μια μαύρη γρίλια που καταλαμβάνει μια μεγάλη έκταση στο πρόσωπο του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν το τελευταίο σύστημα Modular Infotainment Matrix (MIB3), μαζί με επιπλέον ευφυή συστήματα υποβοήθησης όπως το Travel Assist. Το τελευταίο είναι μια μορφή υποβοηθούμενης οδήγησης που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει και να φρενάρει μόνο του σε ταχύτητες έως και 210 km/h υπό τον έλεγχο όμως του οδηγού.

Το ανανεωμένο Arteon θα έρθει με μια επιλογή 4κύλινδρων κινητήρων, αν και δεν είναι σαφές εάν μια έκδοση R που εστιάζει στην απόδοση θα συμπεριληφθεί στο facelift μοντέλο. Οι αναφορές δείχνουν ότι το Arteon R θα μπορούσε να τροφοδοτείται από ένα turbo κινητήρα 2.0 λίτρων προερχόμενο από τα Golf R και T-Roc R με ισχύ περίπου 330 ίππους, ή ακόμη και turbo VR6 3.0 λίτρων με περίπου 400 ίππους. Mild ή plug-in υβριδικοί κινητήρες είναι επίσης πιθανό να αποτελέσουν μέρος της σειράς.