Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο εσωτερικό του νέου Kia Sorento

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο εσωτερικό του νέου Kia Sorento

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο εσωτερικό του νέου Kia Sorento

ΝΕΑ

Λίγο μετά την διαρροή των φωτογραφιών που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση του νέας γενιάς Kia Sorento, σειρά έχουν οι πρώτες εικόνες του εσωτερικού.

Advertisement
Advertisement

 

Η Kia μας δίνει μέσω σκίτσων μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι ο «χώρος εργασίας» του νέου Sorento, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η τέταρτη γενιά του κορεάτικου SUV δεν θα μοιάζει σχεδόν σε κανένα σημείο με τον προκάτοχό του, μιλώντας πάντα για το εσωτερικό. Ξεκινώντας από την ποιοτική αναβάθμιση, αλλά και την σχεδίασή του, το νέο Sorento ακολουθεί την φιλοσοφία «Functional Emotions», η οποία επικεντρώνεται στην αμφίδρομη επικοινωνία οδηγού και οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Όπως διακρίνουμε στα σκίτσα, οι σχεδιαστές της εταιρείας προχώρησαν στην τοποθέτηση του νέου ψηφιακού πίνακα οργάνων και της κεντρικής οθόνης σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Πηγές μέσα από το εργοστάσιο τονίζουν ότι η διάμετρος των δύο οθονών είναι 12,3 και 10,25 ίντσες αντίστοιχα, ενώ κάτω από την κεντρική θα υπάρχει και μία μικρότερη όπου θα απεικονίζονται στοιχεία του αυτόματου συστήματος κλιματισμού. Επίσης, στα ίδια σκίτσα διακρίνουμε τον περιστροφικό επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου, τοποθετημένο στην κεντρική κονσόλα, ένα στοιχείο που μας θυμίζει έντονα μοντέλα Jaguar και Range Rover. Στην ίδια «περιοχή» φιλοξενούνται τα μπουτόν για τα οδηγικά προφίλ, το σύστημα θέρμανσης του τιμονιού, το κουμπί εκκίνησης start/stop και το Hill Descent Control.