Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Airbnb του petrolhead! (+video)

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Airbnb του petrolhead! (+video)

ΝΕΑ

To Airbnb του petrolhead! (+video)

ΝΕΑ

Ένα σπίτι με δική του πίστα για αγώνες αυτοκινήτου που διατίθεται για ενοικίαση, δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο μπορεί να δει κανείς- και για κάποιο λόγο, όλοι οι petrolheads θα ήθελαν να πάνε στο Missouri.

Advertisement
Advertisement

Είναι μια περίπτωση από αυτές που σε κάνουν να θες να γνωρίσεις νέες εμπειρίες, λέγοντας στη γυναίκα σου πως κανόνισες να μείνετε «κάπου πολύ special» στις διακοπές σας.

Αυτό το Airbnb με το όνομα «Little Talladega», έχει τη δική του πίστα γύρω από το σπίτι, δικό του χωμάτινο οβάλ και πολλά Go Kart για προπόνηση. Μιλάμε για μια έκταση 60 στρεμμάτων στην Pomona του Missouri, μέσα στην οποία βρίσκουμε ένα μεγάλο πολυτελές ακίνητο 790 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα στον περιβάλλοντα χώρο και γενικότερα πολυτέλειες που αναζητά κανείς σε πανάκριβες βίλες.

Advertisement
Advertisement

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο και ικανό να φιλοξενήσει έως και δεκαέξι άτομα, σε έξι υπνοδωμάτια με 12 κρεβάτια συνολικά (για τους υπόλοιπους έχει καναπέδες). Το κατάλυμα ονομάζεται «Little Talladega» και προφανώς έχει να κάνει με τη χάραξη της πίστας που παραπέμπει στη διάσημη αμερικάνικη πίστα Talladega. Στο μεγάλο γκαράζ του σπιτιού, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πολλά καρτ αλλά και τετράτροχες «γουρούνες» για να περιηγηθούν στην περιοχή.

Στο youtube υπάρχει το video που έχουμε πιο κάτω, όπου βλέπουμε μια παρέα να διασκεδάζει όπως πρέπει στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Οι τιμές για όποιον θέλει να κάνει μια κράτηση στο «Little Talladega», πρέπει να πούμε πως ξεκινούν από 2.170 ευρώ τη βραδιά- που σημαίνει πως για μια παρέα που αποτελείται από 16 petrolheads, είναι 135 ευρώ για τον κάθε ένα. Καθόλου άσχημα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Porsche Experience σε φτάνει στα… όρια (video)
Το περίεργο τιμόνι του Tesla Model S Plaid δυσκολεύει το drift (+video)
Απονομή μισό -και βάλε- αιώνα μετά! (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement