Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αγροτικό της Tesla κάνει και για… βάρκα (+video)

Ελλάδα 7:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αγροτικό της Tesla κάνει και για… βάρκα (+video)

ΝΕΑ

Το αγροτικό της Tesla κάνει και για… βάρκα (+video)

ΝΕΑ

Αν και καθυστερημένος το ραντεβού του με τους πελάτες, το Tesla Cybertuck είναι σίγουρο ότι θα ταράξει τα νερά.

Advertisement
Advertisement

Το Cybertruck της Tesla έκανε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς έκανε μια απροσδόκητη βουτιά στον Κόλπο του Μεξικού, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες που έχει για θαλάσσια πλεύση.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ηλεκτρικό pick-up εθεάθη να γλιστρά σε ρηχά νερά στα ανοικτά του Port Aransas, στο Τέξας, εκπληρώνοντας τον προηγούμενο ισχυρισμό του Μασκ ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει για λίγο ως βάρκα.

Ο Μασκ είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η ικανότητα του Cybertruck να είναι “αρκετά αδιάβροχο ώστε να χρησιμεύσει για λίγο ως βάρκα”, οραματιζόμενος την ικανότητά του να κινείται σε ποτάμια, λίμνες και πιο ήρεμες θάλασσες.

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση στο Τέξας επανέλαβε την ιδέα του Μασκ , υποδεικνύοντας την προθυμία του Cybertruck να πατήσει σε υδάτινα εδάφη. Ωστόσο, συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την ταχύτητά του ή τη διαρκή πλευστότητά του ως πλωτό μέσο παραμένουν άγνωστες.

Το βίντεο δείχνει το Cybertruck να κινείται μέσα σε ρηχά νερά, χωρίς να δοκιμάζει πραγματικά τις ικανότητές του να επιπλέει, με το νερό να φτάνει μόλις και μετά βίας στα πλευρικά μαρσπιέ του οχήματος.

Προσφέροντας απόσταση από το έδαφος 40 εκατοστά στην υψηλότερη ρύθμιση της ανάρτησης, το Cybertruck αντιμετώπισε επιδέξια το έδαφος της παραλίας, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που ήθελε να φωτογραφίσει το εξωτερικό του, ενώ προειδοποιήθηκε να μην απαθανατίσει το εσωτερικό του.

Advertisement

Παρά αυτή την υδάτινη περιπέτεια, βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το Cybertruck, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του, παραμένουν άγνωστες.

Μια αναμενόμενη εκδήλωση παράδοσης στις 30 Νοεμβρίου στο Giga Texas μπορεί να ρίξει φως σε κρίσιμες πτυχές, καθώς συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την παρουσίαση του μοντέλου.

Advertisement

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις στην παραγωγή, το Cybertruck ξεκίνησε την παραγωγή στο εργοστάσιο Gigafactory στο Τέξας το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

@fastkitkat♬ original sound – KathiS🌺

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)
«Κωλοτούμπα» της Tesla με το Cybertruck!
Το Tesla Cybertruck το παίρνεις και το… παντρεύεσαι!

Advertisement