Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To… αγροτικό της Jeep θα βασίζεται στο Wrangler;

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To… αγροτικό της Jeep θα βασίζεται στο Wrangler;

ΝΕΑ

To… αγροτικό της Jeep θα βασίζεται στο Wrangler;

ΝΕΑ

H κατηγορία των pick-up αναπτύσσεται συνεχώς και μεγαλώνει χάρη στην προσθήκη νέων μοντέλων. Από αυτό το… πεδίο δράσης η Jeep δεν θέλει να μείνει απούσα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Για τις αγορές των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, τα μεγάλα pick-up συνάδουν με την λογική των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και για αυτό το τελευταίο διάστημα βλέπουμε διάφορες εταιρίες να ανακοινώνουν την είσοδό τους -στην εν λόγω κατηγορία- για πρώτη φορά (π.χ. όπως η Mercedes, η Renault, η Hyundai κ.α.). Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες και γύρω από την Jeep, όπου το πιο πιθανό είναι πως το αμερικανικό «αγροτικό» θα παρουσιαστεί σε λιγότερα από 3 χρόνια.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών μας, στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου θα περιλαμβάνεται και η μικρή καρότσα – που θα παραπέμπει και στο Scrambler της δεκαετίας του ’80 -, και μάλλον δεν θα βασίζεται σε κάποια εκδοχή του Wrangler, όπως δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού Mark Allen στο CarAdvice.

Advertisement
Advertisement

Παλαιότερα, η Jeep είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Gladiator (το μοντέλο της φωτογραφίας) και από την στιγμή που ορισμένα ταμπού έχουν πέσει (όπως το προσθιοκίνητο Renegade που έχει διευρύνει την γκάμα της εταιρίας προς τα κάτω), όλα είναι πιθανά. Ακόμη και ένα αγροτικό με τα σήματα της Jeep δεν θα ακούγεται και τόσο παράξενο, αφού θα δούμε μέσα στην επόμενη χρονιά και το pick-up της Mercedes που θα βασίζεται στο Nissan Navara.