Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που λατρεύουν οι σκύλοι (video)

Ελλάδα 23:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αυτοκίνητο που λατρεύουν οι σκύλοι (video)

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που λατρεύουν οι σκύλοι (video)

ΝΕΑ

Έναν άκρως εναλλακτικό τρόπο βρήκε η Mercedes-Benz για να πείσει για τις αρετές της EQC.

Advertisement
Advertisement

To πρώτο ηλεκτρικό SUV της γερμανικής εταιρείας, που είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας (πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές της αλλά και τι περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό), βρήκε μερικούς φανατικούς, τετράποδους θαυμαστές!

Όπως λογικά θα ξέρετε, κανένας σκύλος δεν μπορεί να αντισταθεί στο ανοιχτό παράθυρο ενός αυτοκινήτου εν κινήσει και την αίσθηση ελευθερίας από τον αέρα στο πρόσωπό του.

Όμως πόσα συμπαθή τετράποδα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την αίσθηση… μέσα στην αεροδυναμική σήραγγα μίας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας; Και τσεκάροντας στην πράξη, την αεροδυναμική απόδοση ενός αυτοκινήτου;

Advertisement
Advertisement

Η EQC περηφανεύεται για το σμιλεμένο της σχήμα, που χάρη στην άριστη αεροδυναμική του απόδοση εξασφαλίζει βέλτιστη αποδοτικότητα. Έπρεπε όμως να το αποδείξει στους πρωταγωνιστές του video.

Αυτά που δεν θα τους νοιάζουν, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που αφορούν τον οδηγό, τον κάτοχο και τους επιβάτες που… δεν βγάζουν το κεφάλι από το παράθυρο. Όπως για παράδειγμα η συνδυασμένη ισχύς από τις προσπάθειες των δύο ηλεκτροκινητήρων, που ορίζεται στα 300 kW (408 hp). Μπορείτε όμως να βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε για τη Mercedes EQC, πατώντας εδώ.

Όσο για τους… σκύλους, δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Η Mercedes EQC με μία λέξη (video)

Advertisement

Το σιωπηλό roadtrip της Mercedes-Benz EQC (video)

Οδηγούμε στο Όσλο τη νέα Mercedes EQC