Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2020 θα παρουσιαστεί το VW T-Roc Cabriolet (+vid)

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2020 θα παρουσιαστεί το VW T-Roc Cabriolet (+vid)

ΝΕΑ

Το 2020 θα παρουσιαστεί το VW T-Roc Cabriolet (+vid)

ΝΕΑ

Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως το αειθαλές Miata της Mazda είναι cabrio για γυναίκες, αλλά στην πραγματικότητα μόνο έτσι δεν είναι. Η Volkswagen φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά σε αυτή την εκδοχή, με το επερχόμενο T-Roc Cabriolet, το πρώτο ουσιαστικά ανοιχτό crossover τέτοιου μεγέθους, που προσφέρει ότι είχε σε αποκλειστικότητα το Evoque Cabrio, αλλά θα απαιτεί σημαντικά λιγότερα χρήματα.

Advertisement
Advertisement

 

Πριν από δύο χρόνια, οι ιθύνοντες της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποφάσισαν να τερματίσουν την παραγωγή πολλών δίθυρων αυτοκινήτων από τη γκάμα τους όπως ήταν τα Eos, Golf Cabriolet και Beatle. Πάντως, το εικονικό μοτίβο του πρώτου Golf Cabriolet ζει σε αυτό το T-Roc, εντάξει με κάποιες διαφοροποιήσεις.

Η αλήθεια είναι πως η μαλακή οροφή το κάνει να δείχνει λίγο πιο σπορ από το συμβατικό οικογενειακό T-Roc. Επίσης, έχετε καθίσματα για τέσσερις επιβάτες και μια ελαφρώς πιο επιθετική εμφάνιση. Νομίζουμε ότι αυτή η έκδοση είναι κάπως χαμηλότερη, αλλά θα μπορούσε να είναι κάποιο φωτογραφικό τρικ που μας ξεγελά. Δυστυχώς, όπως τα περισσότερα ανοιχτά hatch, το T-Roc θα διαθέτει μια μικρή πόρτα πίσω που θα αποκαλύπτει τον επίσης περιορισμένο χώρο αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στους κινητήρες, το μοντέλο soft-top μπορεί να υιοθετήσει μερικά νέα σύνολα. Το VW Group είναι απασχολημένο με την ανάπτυξη νέων προϊόντων, όπως είναι το Golf 8ης γενιάς αλλά και το Octavia 4ης γενιάς, τα οποία μπορεί να μοιράζονται την πλατφόρμα MQB. Όπως επίσης και ένα 12V ήπιο-υβριδικό σύνολο 2.0 TDI, ένα νέο 1.5 TDI, και το BlueMotion 1.5 TSI hybrid. Πότε πρόκειται να εισέλθει στην παραγωγή; Αυτό δεν είναι καθόλου μυστήριο από τότε που η VW αποκάλυψε πως το ντεμπούτο του θα γίνει επίσημα το 2020.

Volkswagen-t-roc-cabrio-tsiro-640

 

Advertisement