Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2020 η Porsche Cayenne Turbo Coupe

Ελλάδα 4:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2020 η Porsche Cayenne Turbo Coupe

ΝΕΑ

Το 2020 η Porsche Cayenne Turbo Coupe

ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι εντατικές δοκιμές για το νέο μοντέλο της Porsche, την Cayenne Coupe και μάλιστα στην Turbo εκδοχή της. Το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο προς διάθεση στις αγορές, το 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως προδίδει και το όνομα, τη μεγάλη αισθητική διαφορά θα κάνει η γραμμή της οροφής που κάνει το SUV μοντέλο να μοιάζει πιο coupe από την «τυπική» εκδοχή της Cayenne. Οι «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες συνέλαβαν το αυτοκίνητο στην Turbo έκδοσή του με τις χαρακτηριστικές κίτρινες δαγκάνες στα τεράστια δισκόφρενα, κατά τη διάρκεια των δοκιμών του σε ακραίες θερμοκρασίες. Άλλο χαρακτηριστικό της εμφάνισης για την κορυφαία από την πλευρά απόδοσης έκδοση, είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, στην αισθητική του αμαξώματος το καμουφλάζ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς άλλες λεπτομέρειες. Μέχρι το 2020 που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του το μοντέλο, υπάρχει χρόνος για αλλαγές αν χρειαστούν. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η Coupe έκδοση θα μοιράζεται στην Turbo έκδοση το twin-turbo V8 μοτέρ των 4,0 λίτρων που θα αποδίδει 550 ίππους. Δεν αποκλείεται να δούμε και υβριδική εκδοχή του μοντέλου, με τα μηχανικά μέρη από την Panamera και τους 680 ίππους. Σίγουρα πάντως και με δεδομένη την αυστηρή κριτική που έχει δεχτεί η Porsche για την αισθητική της Cayenne μέχρι στιγμής, η Coupe παραλλαγή θα είναι η πιο καλαίσθητη- με όποιο κόστος σε επίπεδο χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές.