ΝΕΑ

To 2017 το SUV της Rolls Royce

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To 2017 το SUV της Rolls Royce

ΝΕΑ

To 2017 το SUV της Rolls Royce

ΝΕΑ

Οι φήμες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη υπόσταση και όπως φαίνεται, προηγούμενο άρθρο μας που έκανε λόγο για SUV στα άμεσα πλάνα της Rolls-Royce επιβεβαιώνεται!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η υπέρ-πολυτελής βρετανική μάρκα -με γερμανικό πια DNA απαντά στην “αιώνια αντίπαλο” Bentley που όπως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με ρεπορτάζ του NewsAuto, θα έχει το δικό της εκπρόσωπο στην ανερχόμενη κατηγορία έτοιμο το 2016 (διαβάστε περισσότερα εδώ). Άλλωστε η “μάχη” πωλήσεων στην ταχέως αναπτυσσόμενη και ιδιαίτερη αγορά της Ασίας, έχει φουντώσει και είναι καθοριστικής σημασίας για τέτοιες μάρκες.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω του επικεφαλής σχεδιασμού της Rolls Royce, Gilles Taylor. Ο βρετανός μίλησε στο περιοδικό της Γηραιάς Αλβιόνας, Autocar, υποστηρίζοντας τα εξής: «Ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο του σχεδιασμού αλλά και εκτίμησης της βιωσιμότητας ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ακόμα δεν έχουμε μπει σε στάδιο σχεδιασμού τριών διαστάσεων και ορισμού αναλογιών».

Advertisement
Advertisement

Το θετικό για τη Rolls-Royce είναι πως θα μπορέσει να καρπωθεί τεχνογνωσίας από άλλες εταιρείες του ομίλου, με βασικό σενάριο να θέλει το SUV της να μοιράζεται πολλά μέρη με την επικείμενη BMW X7.

Όσο για την τιμή του SUV της πολυτελούς μάρκας, εύλογα θα είναι ψηλά με πηγή από την εταιρεία να θέτει ως αφετηρία τα 250 χιλιάδες ευρώ.