Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες η Chevrolet

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες η Chevrolet

ΝΕΑ

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες η Chevrolet

ΝΕΑ

Η Chevrolet κέρδισε μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες! Κατάφερε να τραβήξει με ένα όχημα τη μεγαλύτερη σημαία του κόσμου και αυτό το έκανε με το Silverado HD! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Για να σπάσει το ρεκόρ, το αμερικανικό pick up έπρεπε να διανύσει 100 μέτρα, χωρίς η σημαία να αγγίζει το έδαφος. Το Silverado υπερέβη κατά πολύ αυτή την απαίτηση, κάνοντας τέσσερις γύρους στο Motor Speedway του Τέξας (1,5 μίλι). Το συγκεκριμένο όχημα τροφοδοτείται από μια νέα πιο ισχυρή έκδοση του Duramax 6.6L V8 κινητήρα turbo-diesel, ισχύος 445 ίππων.

Chevrolet-Silverado-HD-640

«Το νέο Duramax προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση, αλλά αυτό που οι πελάτες θα εκτιμήσουν είναι η βελτιωμένη οδηγική εμπειρία», τόνισε ο Eric Stańczak, επικεφαλής μηχανικός στο project… Silverado. «Παρέχει ταχύτερη επιτάχυνση σχεδόν σε όλα τα μέτρα, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη ρυμούλκηση σε απότομη ανηφόρα, καλύτερο φρενάρισμα του κινητήρα και πιο χαμηλά επίπεδα θορύβου στην εθνική οδό

Advertisement
Advertisement

Η Chevrolet δημιούργησε στην πραγματικότητα δύο σημαίες για την εκδήλωση: η σημαία των ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκε για το παγκόσμια ρεκόρ και η σημαία του Τέξας για να τιμήσουν την έναρξη της Κρατικής Έκθεσης του Τέξας 2016. Και οι δύο σημαίες θα είναι στην έκθεση State Fair, στις 23 Οκτωβρίου.