Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για την κορυφαία Mercedes-AMG SL65;

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τίτλοι τέλους για την κορυφαία Mercedes-AMG SL65;

ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για την κορυφαία Mercedes-AMG SL65;

ΝΕΑ

Στο τέλος του κύκλου της φέρεται να πλησιάζει η Mercedes AMG SL65 με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα αν επιθυμούν ή όχι να έχουν στην κατοχή τους αυτό το μοναδικό roadster. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες για τη συγκεκριμένη είδηση μας έρχονται από το MB Passion, το οποίο αναφέρει ότι η παραγωγή της AMG SL65 μπορεί να σταματήσει ακόμη και στο τέλος του ερχόμενου μήνα.

Το κορυφαίο roadster της γερμανικής εταιρίας, που χρησιμοποιεί τον εξάλιτρο V12, με τα δύο τούρμπο, τους 630 ίππους και τα τιτάνια 102 κιλά ροπής, μοιράζεται το μοτέρ του με αρκετές ακόμη Mercedes και Maybach, μεταξύ των οποίων και η σειρά S65 και η Maybach S650.

Ο εν λόγω κινητήρας που αποτελεί βάση και για τα μοτέρ των Aston Martin DB11 και Pagani Huayra, δεν έχει κάνει την εμφάνισή του μέχρι στιγμής στη νέα Mercedes G-Class και αυτός ο λόγος, σε συνδυασμό με τη φήμη τον θέλει να προορίζεται μελλοντικά μόνο για τις Maybach, είναι που έχουν πυροδοτήσει το συγκεκριμένο σενάριο. Βάλτε σε αυτό και τις πληροφορίες που θέλουν την επόμενη γενιά της SL να χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα κίνησης με απόδοση που θα αγγίζει τους 800 περίπου ίππους και τότε ίσως να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

15C1211_12