Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Την Τετάρτη η αποκάλυψη του νέου Audi Q3 (video)

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Την Τετάρτη η αποκάλυψη του νέου Audi Q3 (video)

ΝΕΑ

Την Τετάρτη η αποκάλυψη του νέου Audi Q3 (video)

ΝΕΑ

Με ένα σύντομο βίντεο η Audi μας προϊδεάζει για τη δεύτερη γενιά του Q3, η οποία θα αποκαλυφθεί επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη στις 25 του μήνα, ανανεώνοντας την παρουσία της γερμανικής μάρκας στα μικρομεσαία SUV. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Με βάση λοιπόν τα όσα μπορούμε να δούμε από το βίντεο, το νέο Audi Q3 θα διαθέτει full-LED εμπρόσθια φώτα που ακολουθούν το αντίστοιχο τμήμα των νεότερων Audi μοντέλων. Επίσης μπορούμε να διακρίνουμε και το 3D χρωμιωμένο περίγραμμα της μάσκας, η οποία όπως σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου μοντέλου.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά το νέο Q3 θα έχει μια πιο μυώδη σχεδίαση σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, δείχνοντας πάντως ως μια φυσική εξέλιξή του.

Το χτίσιμό του θα γίνει πάνω στην MQB πλατφόρμα του Ομίλου VW, με το νέο μοντέλο να έχει προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Αναμένεται επίσης να είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, κάτι που θα ωφελήσει τους εσωτερικούς του χώρους.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες, πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του 1.5 TFSI μοτέρ βενζίνης, καθώς και του πετρελαιοκίνητου 2.0 TDI. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και plug-in υβριδική του έκδοση. Περισσότερα για το νέο Audi Q3 θα γνωρίζουμε την Τετάρτη, κατά την επίσημη αποκάλυψή του από τη γερμανική μάρκα. Μέχρι τότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi.