Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τιμώμενη μάρκα στο Γκούντγουντ η BMW

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τιμώμενη μάρκα στο Γκούντγουντ η BMW

ΝΕΑ

Τιμώμενη μάρκα στο Γκούντγουντ η BMW

ΝΕΑ

Καθώς φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, η εταιρεία με έδρα το Μόναχο θα έχει μία ακόμη αφορμή για να το γιορτάσει. Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ ανακοίνωσε ότι η BMW θα κατέχει την κεντρική θέση. Οι Βαυαροί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες αγωνιστικά αυτοκίνητα από το παρελθόν αλλά και μοντέλα από τη σημερινή τους γκάμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το γλυπτό που θα τοποθετηθεί όπως κάθε χρόνο στο κεντρικό σημείο του χώρου θα φιλοξενεί τρία αγωνιστικά της BMW: την 328 Mille Miglia Roadster, την Brabham-BMW BT52 του 1983 που σχεδίαση ο Gordon Murray και την νικήτρια στις 24 ώρες του Μαν το 1999, V12 LMR. Αρκετές BMW του παρελθόντος θα λάβουν μέρος στην ανάβαση μήκους 1,86 km, ενώ πρεμιέρα για το Φεστιβάλ θα κάνει η M4 GTS (κεντρική φωτογραφία) με τους 500 ίππους. Παρουσία θα έχει και το τμήμα μοτοσικλετών της BMW.

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ (φιλοξενείται στο ομώνυμο κτήμα του Λόρδου March, νότια του Λονδίνου) θα διεξαχθεί φέτος από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ΕΔΩ ποιο αυτοκίνητο σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο πέρυσι.