Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα συνέβαινε εάν συνδυαζόταν ένα Hummer με ένα ρώσικο στρατιωτικό όχημα;

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα συνέβαινε εάν συνδυαζόταν ένα Hummer με ένα ρώσικο στρατιωτικό όχημα;

ΝΕΑ

Τι θα συνέβαινε εάν συνδυαζόταν ένα Hummer με ένα ρώσικο στρατιωτικό όχημα;

ΝΕΑ

Αυτό το ενδιαφέρον όχημα, που ονομάστηκε H-UAZ και δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Alexsandr Isaev, δείχνει τι θα συνέβαινε αν συνδύαζες ένα Hummer με ένα UAZ 2206, ένα ρωσικό στρατιωτικό όχημα που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1960.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που δεν υπάρχει πιθανότητα ένας τέτοιο Hummer και UAZ mishmash να δουν ποτέ μαζί το φως της ημέρας, υπάρχει σε εμάς η δυνατότητα να βιώσουμε τη μοναδική γοητεία αυτού του ιδιαίτερου οχήματος, που αναδεικνύει με κάθε αφορμή πόσο brutal και ατρόμητο είναι απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Το τεράστιο μέγεθος, ο όγκος και το απόλυτο σχήμα του off-road είναι από τα πρώτα πράγματα που τραβούν δικαίως την προσοχή. Οι δημιουργοί του πάντως ισχυρίζονται πως είναι “εξοικειωμένο” σε πολλούς τομείς, με καθωσπρέπει τρόπους σε αντίθεση με οποιοδήποτε Hummer αλλά παράλληλα και πολύ διαφορετικό από το αρχικό UAZ 2206 που είχε τη μορφή ενός όρθιου minivan. Με αυτά τα λόγια, το H-UAZ έχει τετράγωνο σχήμα ψηλού κουτιού που μοιάζει τόσο με κάποια μοντέλα Hummer όσο και UAZ. Στο μπροστινό μέρος, για παράδειγμα, δεν υπάρχει καπό, ούτε καν μικροσκοπικό, πιθανώς επειδή ο κινητήρας είναι τοποθετημένος κάτω από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού. Υπάρχει επίσης μια επιβλητική μάσκα σε σχήμα Hummer στο ρύγχος, καθώς και ένα ζευγάρι τετραγωνικών προβολέων που υπόσχονται να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Advertisement
Advertisement

Κατά τα άλλα, είναι αδύνατο να μην παρατηρήσετε την… επική απόσταση από το έδαφος, όπως το 2206. Η προσθήκη κοντών εμπρός και πίσω προβόλων θα εξασφάλιζε επίσης ότι μπορεί να σκαρφαλώσει παντού ξεπερνώντας ανυπέρβλητα φυσικά εμπόδια ανεξαρτήτως κλίσης ή μορφολογίας εδάφους χωρίς προβλήματα. Ο box σχεδιασμός του συνεχίζεται ακόμη και στα τόξα επάνω από τους εμπρός και πίσω τροχούς καθώς επίσης και σε ένα τμήμα της οροφής που μπορεί να αφαιρεθεί και να μετατρέψει το εντυπωσιακό αυτό και πιο ικανό off-road του πλανήτη σε φορτηγό. Με τις υγείες σας λοιπόν…