Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Skoda στην Ινδία;

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα παρουσιάσει η Skoda στην Ινδία;

ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Skoda στην Ινδία;

ΝΕΑ

Η Skoda ανακοίνωσε το πλάνο «India 2.0 Project», δημοσιοποιώντας τις πρώτες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική στρατηγική του Ομίλου VW για την ινδική αγορά. Η τσεχική μάρκα έχει αναλάβει την ευθύνη για την ινδική αγορά και θα αναπτύξει μια φθηνότερη έκδοση της υπό-συμπαγούς πλατφόρμας MQB A0 με κωδική ονομασία A0-IN.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το πρώτο Skoda που βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 IN έχει προγραμματιστεί για ντεμπούτο στην Ινδία το 2020. Όλα τα μοντέλα που θα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ινδία στο μέλλον θα βασίζονται στην πλατφόρμα MQB της VW, η οποία πληροί ήδη τις αυστηρότερες τοπικές απαιτήσεις για το 2020. Η Skoda δήλωσε ότι οι προετοιμασίες για την ανάπτυξη και την παραγωγή των νέων μοντέλων στην Ινδία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι – μετά από ενάμιση χρόνο εντατικής εργασίας – μαζί με τη Volkswagen έχουμε τώρα μια κατάλληλη προσέγγιση για να φέρουμε τα σωστά οχήματα στην ινδική αγορά την κατάλληλη στιγμή. Θα παρουσιάσουμε το πρώτο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ στη νέα πλατφόρμα MQB-A0-IN ήδη από το 2020 “, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Skoda Auto, Bernhard Maier, προσθέτοντας: “Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο μας επιτυχημένο“.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda είδε τις παραδόσεις της στην Ινδία να σημειώνουν άνοδο κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η εταιρεία λέει ότι οι αυξανόμενες πωλήσεις της δείχνουν πόσο ελκυστική είναι η γκάμα της για τους Ινδούς πελάτες, γεγονός που της δίνει μια εξαιρετική βάση για περαιτέρω ανάπτυξη.