Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα γίνει αν «πέσει» πάλι το online σύστημα του Υπουργείου!

Ελλάδα 4:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα γίνει αν «πέσει» πάλι το online σύστημα του Υπουργείου!

ΝΕΑ

Τι θα γίνει αν «πέσει» πάλι το online σύστημα του Υπουργείου!

ΝΕΑ

Εγκύκλιος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ξεκαθαρίζει ότι ενεργοποιούνται αυτόματα οι Προσωρινές χειρόγραφες άδειες κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Το online πληροφοριακό σύστημα καταγραφής των Αδειών Κυκλοφορίας αλλά και Αδειών Οδήγησης μπορεί να έχει επισκευαστεί αλλά προφανώς εξαιτίας της παλαιότητάς του είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει και πάλι βλάβες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και πάλι μπάχαλο στην αγορά αυτοκινήτου.

Ωστόσο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με σχετική εγκύκλιο ενημερώνει τους υπαλλήλους των κατά τόπους Διευθύνσεων Μεταφορών πως σε περίπτωση που το σύστημα «πέσει» και πάλι αυτομάτως οι υπάλληλοι θα εκδίδουν προσωρινές χειρόγραφες Άδειες Κυκλοφορίας μέχρι την επαναλειτουργία του συστήματος.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα η εγκύκλιος αναγράφει ότι: «Προσωρινά μέτρα για τη θέση σε κυκλοφορία μοτοσικλετών, επιβατικών οχημάτων, φορτηγών και λεωφορείων σε περίπτωση μη λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος αδειών κυκλοφορίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ΣΧΕΤ.: (α) Γ6/49808/1516/6-10-2020 (ΑΔΑ:ΨΨΜΘ465ΧΘΞ-ΚΔ9) Εγκύκλιος (β) 65019/12-10-2020 (ΑΔΑ: ΩΞΝΚ465ΧΘΞ-ΖΘΔ) Εγκύκλιος

Με αφορμή τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα Αδειών Κυκλοφορίας Οχημάτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών που προσέρχονται στις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειών της χώρας, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μελλοντικής εμφάνισης δυσλειτουργιών που καθιστούν αδύνατη την κανονική λειτουργία του ανωτέρω συστήματος, τότε θα εφαρμόζεται η υπ’ αριθμ. Γ6/49808/1516/6-10-2020 (ΑΔΑ:ΨΨΜΘ465ΧΘΞ-ΚΔ9) Εγκύκλιος, όπως έχει συμπληρωθεί με την 65019/12-10-2020 (ΑΔΑ: ΩΞΝΚ465ΧΘΞ-ΖΘΔ) Εγκύκλιο.  Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννης Κεφαλογιάννης»

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη! Σε ποια ΙΧ αλλάζουν και σε ποια όχι τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Advertisement

Αποκλειστικό: Από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο – Ποιά αυτοκίνητα αφορά;

«Μπλόκο» των Αρχών σε ΙΧ και φορτηγά με βουλγάρικες πινακίδες!