Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα φέρει η BMW στο Monterey Car Week;

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα φέρει η BMW στο Monterey Car Week;

ΝΕΑ

Τι θα φέρει η BMW στο Monterey Car Week;

ΝΕΑ

Η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι πολύ σημαντική για τη BMW κι αυτό αποδεικνύεται και από τα πλάνα της για το Monterey Car Week!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων στην πόλη της Καλιφόρνια, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα, δύο πρωτότυπα! Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ποια θα είναι αυτά αλλά εύλογα οι φήμες οργιάζουν.

Η πρώτη πρεμιέρα αναμένεται να αφορά στο εντυπωσιακό 3.0 CSL Hommage Study που είδαμε στο Concorso d’Eleganza Villa D’Este στην Ιταλία (φωτό) και που εκτιμάται πως στο Πεμπλ Μπιτς θα εμφανιστεί με αξιοσημείωτες σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις.

Advertisement
Advertisement

BMW-3.0-CSL-Hommage-b640

Όσο για τη δεύτερη πρεμιέρα, λίγο-πολύ τα περισσότερα σχετικά δημοσιεύματα συγκλίνουν στη φτιαγμένη για πίστα M4 GTS που σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar, θα δανείζεται στοιχεία που έχουμε δει στην M4 που χρησιμοποιείται ως αυτοκίνητο ασφαλείας στο MotoGP.

Το πιθανότερο είναι να έχει κάτω από το καπό 3λιτρο Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης λίγο κάτω από τα 500 PS, που σε συνδυασμό με το μειωμένο βάρος σε σχέση με την επιβατική M4, θα επιτρέπει στην M4 GTS να πετυχαίνει εντυπωσιακές επιδόσεις.