Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Abarth στη Γενεύη;

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα δείξει η Abarth στη Γενεύη;

ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Abarth στη Γενεύη;

ΝΕΑ

Δύο μοντέλα αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα στο περίπτερο της Abarth στο πλαίσιο της 88ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σας παρουσιάσαμε ήδη το σπορ Abarth 124 GT το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και να μάθετε παράλληλα όλες τις ιδιαιτερότητές του, δεν θα είναι όμως μόνο αυτό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εκεί θα βρίσκεται και το Abarth 695 Rivale, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Riva, σε μία «συμμαχία» δύο εκ των πιο ποιοτικών εταιριών της Ιταλίας, παγκοσμίως γνωστών τόσο για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια όσο και για την αναζήτηση της ταχύτητας.

Θα φέρει εξωτερικά τη διχρωμία Riva Sera Blue και Riva Shark Gray, ενώ στο εσωτερικό θα έχει δέρμα σε μπλε χρώμα. Διατίθεται ως hatchback ή κάμπριο – όπως το μοντέλο που παρουσιάζεται στη Γενεύη – και εκτός από τα προαναφερθέντα χρώματα, διακρίνεται από τη λεπτομέρεια δύο λωρίδων σε aquamarine χρώμα, που “τρέχει” στη μέση του αμαξώματος, όπως στα γιοτ.

Advertisement
Advertisement

Οι ιδιαιτερότητες συνεχίζονται με το φινίρισμα σατινέ χρωμίου στις χειρολαβές των τριών θυρών και τα σήματα «695 Rivale». Κάτω από το καπό κρύβεται ένας κινητήρας 1368 cc που προσφέρει μέγιστη ισχύ 180 αλόγων και ροπή 250 Nm. Έχει τελική ταχύτητα 225 km/h και χρειάζεται 6.7 δευτερόλεπτα (6.9 δευτερόλεπτα με σειριακό κιβώτιο) για επιτάχυνση από 0-100 km/h.

180228_Abarth_3-4PostDefNS_01-640