Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι προκύπτει από τη μίξη Bugatti Chiron και Fiat 500;

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι προκύπτει από τη μίξη Bugatti Chiron και Fiat 500;

ΝΕΑ

Τι προκύπτει από τη μίξη Bugatti Chiron και Fiat 500;

ΝΕΑ

Όταν συναντήσαμε αυτή την απόδοση που συνδυάζει μια Bugatti Chiron και ένα Fiat 500, η πρώτη διαπίστωση ήταν πως αυτό το εξαιρετικά περίεργο μείγμα δείχνει να κολλάει, παρότι αναρωτιόμαστε για ποιo λόγο να συμβεί;

Ίσως o συνδετικός κρίκος να έχει σχέση με το ρετρό στυλ. Σε τελική ανάλυση, το μικρό Fiat είναι χτισμένο πάνω σε αυτήν την αρχή, ενώ η Bugatti υιοθετεί το ντιζάιν των εμβληματικών και ποθητών αυτοκινήτων της φίρμας.

Αυτό το είδος σύνδεσης θα μπορούσε να ισχύσει ακόμη και αν περιλάμβανε κάτι περισσότερο από ένα απλό ψηφιακό πρόσωπο. Για παράδειγμα, οι τροχοί του αυτοκινήτου πόλης και ίσως άλλα στοιχεία του Fiat θα μπορούσαν να προστεθούν στο υπερ-αυτοκίνητο.

Φυσικά, η πρωταρχική αποστολή ενός τέτοιου πορτραίτου εικονοστοιχείων είναι να προσφέρει χαμόγελα. Και γι αυτό απαιτείται να ευχαριστήσουμε την Car Front Swaps. Σίγουρα, τα δύο είναι τόσο διαφορετικά, αλλά αυτή η εικόνα απεικονίζει τέλεια το πλεονέκτημα που αποκόμισαν τα hypercars. Για παράδειγμα, η ορατότητα παρά το τεράστιο μέγεθος, μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητική όταν οδηγείτε στην πόλη, όπως συμβαίνει με το Fiat 500.

Δεν υπάρχει καν συμπλέκτης, το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι μπορεί να είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα φτερό όταν πρέπει να σταθμεύσετε. Και δεν είναι μόνο αυτό: η ηλεκτρονική διαχείριση του τερατώδους κινητήρα σημαίνει ότι αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα να προσφέρει ένα απλό κλάσμα της ιπποδύναμης του για μια αστική διαδρομή, ενώ το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη μπορεί να διαχειριστεί την κίνηση χωρίς κόπο.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ρολόι 580.000 δολαρίων αφιερωμένο στη Bugatti Chiron

17χρονος κυκλοφορεί καθημερινά με Bugatti Chiron

Advertisement
Advertisement