Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι πρέπει να ξέρουμε για το Ford Bronco του 2021

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι πρέπει να ξέρουμε για το Ford Bronco του 2021

ΝΕΑ

Τι πρέπει να ξέρουμε για το Ford Bronco του 2021

ΝΕΑ

Μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Ford Escape, οι ειδήμονες περιμένουν με ανυπομονησία την αποκάλυψη του μικρού αδερφού του, ο οποίος πιθανότατα θα ονομαστεί Ford Bronco Scout, Bronco Sport ή Bronco Adventurer, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες.

Advertisement
Advertisement

 

Για να μην συγχέεται με το μεγαλύτερο Bronco που ανταγωνίζεται το Wrangler, το Bronco θα καλύψει όλους όσους βρίσκουν το Escape βαρετό σε εμφάνιση. Ευτυχώς, μια πληθώρα διαρροών, συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων των αντιπροσώπων, μας έδωσε μια καλή ιδέα για το πώς θα μοιάζει. Έτσι, μπορείτε να διερευνήσετε ενδεικτικά τι μπορούμε να περιμένουμε από το τελευταίο SUV της Blue Oval.

Η στρατηγική της Ford με τα Escape και Bronco είναι έξυπνη. Στο μπροστινό μέρος του τελευταίου, οι κυκλικοί προβολείς διασταυρώνονται με οριζόντια DRL που πλαισιώνουν το μαρκαρισμένο σήμα της Ford, ενώ ο κάτω προφυλακτήρας συνδέεται με τα πλαστικά των αψίδων και την κατώτερη επένδυση των θυρών για προστασία εκτός δρόμου. Πάντως δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε ή καλύτερα να επιβεβαιώσουμε περισσότερα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου Bronco οπότε επιφυλασσόμαστε για την τελική του εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Πάντως σε γενικές γραμμές, το νέο όχημα ελεύθερου χρόνου της Ford διαθέτει και αύρα από Land Rover Discovery. Για παράδειγμα, το πίσω προφίλ οροφής θα μπορούσε απευθείας να προέρχεται από το βρετανικό τετρακίνητο. Ο εφεδρικός τροχός, τα LED φώτα οροφής και το μετατοπισμένο στη μία πλευρά σήμα της Ford και όχι στο κέντρο δίνουν το στίγμα. Τα κινητήρια σύνολα θα περιλαμβάνουν έναν υπερτροφοδοτούμενο 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα τούρμπο 1,5 λίτρων με 183 ίππους, έναν επίσης υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων με ισχύ πάνω από 250 ίππους, έναν τετρακύλινδρο 2,5 λίτρων με 200 ίππους και υβριδικό σύστημα και τέλος, με 210 ίππους και σύστημα plug-in hybrid. Η ισχύς θα διοχετεύεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων οκτώ σχέσεων στους εμπρός τροχούς ή προαιρετικά σε όλους, το οποίο ενσωματώνει ένα σύστημα που αποσυνδέει τους πίσω τροχούς όταν δεν είναι αναγκαίο για λόγους κατανάλωσης. Τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου ευστάθειας αλλά και πρόσφυσης βοηθούν την πρόσβαση σε διάφορες συνθήκες εδάφους αλλά και καιρού.