Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Με τι πήγε στην προπόνηση ο Wayne Rooney;

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τι πήγε στην προπόνηση ο Wayne Rooney;

Men + Speed

Με τι πήγε στην προπόνηση ο Wayne Rooney;

Men + Speed

Ο Wayne Rooney τράβηξε τα βλέμματα στη προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως όχι με όσα έκανε στο χορτάρι αλλά με το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε σε αυτή: ένα εντυπωσιακό i8!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής εθεάθη πρώτη φορά με το plug-in hybrid της BMW που αποτελεί το νέο κομμάτι της συλλογής του. Έχει βλέπετε άτυπη κόντρα με τους συμπαίκτες του αφού όλοι αποδεικνύονται… γκαζιάρηδες!

Αρκεί να σας πούμε πως την ίδια μέρα στο χώρο στάθμευσης του προπονητικού κέντρου στο Κάρινγκτον της Αγγλίας, βρισκόταν η Porsche 918 Spyder του Zlatan Ibrahimovic αλλά και η Rolls-Royce του Memphis Depay!

Advertisement
Advertisement

Όσο για το i8, φέρει 3 κινητήρες όπως και τα μονοθέσια της F1, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μεγάλος ηλεκτροκινητήρας (131PS) δίνει κίνηση στον εμπρός άξονα ενώ ο μικρός φορτίζει τις μπαταρίες ή συνεπικουρεί στην επιτάχυνση εξαλείφοντας την όποια υστέρηση του μικρού τρικύλινδρου (1.5lt) turbo βενζινοκινητήρα των 231PS.

bmw-i8-official-k640

Το i8 είναι τετρακίνητο, με χαμηλό κέντρο βάρους, βάρος 1500kg ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός, πολλαπλών συνδέσμων πίσω και οι μπαταρίες του – ιόντων λιθίου – βρίσκονται στο κεντρικό τούνελ. Φορτίζουν στο ρολάρισμα, στο φρενάρισμα και σε δυο ώρες από οικιακή πρίζα. Όταν είναι γεμάτες μπορείς μ’ αυτές να κάνεις 20km κινούμενος μέχρι και με 120km/h.

Advertisement

Έρχεται όμως και ανανέωση για το βαυαρικό supercar. Διαβάστε σχετικά πατώντας εδώ.