Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι περιμένουμε από την Seat έως το 2017;

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι περιμένουμε από την Seat έως το 2017;

ΝΕΑ

Τι περιμένουμε από την Seat έως το 2017;

ΝΕΑ

Η ισπανική εταιρία ανακοίνωσε το μελλοντικό προϊοντικό της πλάνο «Strategy 2025», το οποίο περιλαμβάνει το λανσάρισμα τεσσάρων μοντέλων στα επόμενα δύο χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η Seat είναι ίσως το πιο παραμελημένο σήμα στον όμιλο της Volkswagen, παρόλο που τα αυτοκίνητα της είναι εξαιρετικά (σε ότι αφορά στο «value for money»), αλλά και ευχάριστα οδηγικά (όπως είναι τα Leon και Ibiza). Το Ibiza κυκλοφορεί πλέον με διακριτικές αλλαγές και με το νέο τρικύλινδρο 1.000άρη βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό του, απέχοντας περίπου δύο χρόνια από την εμφάνιση της ολοκαίνουργιας γενιάς. Νωρίτερα και στο πρώτο εξάμηνο του 2016, η Seat θα λανσάρει το πρώτο της πραγματικό κόμπακτ crossover (αν υποθέσουμε πως το FreeTrack ήταν μια παραλλαγή του Altea XL), το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης (τον Μάρτιο).

To πρώτο SUV της Seat θα αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Nissan Qashqai, ενώ φήμες θέλουν τους Ισπανούς να αποκτούν και ένα μικρότερο και οικονομικότερο crossover στο στιλ του Citroen C4 Cactus και του Nissan Juke. Παράλληλα, η Seat προχωρήσει σε αναδιοργάνωση του λειτουργικού της κόστους ώστε να εξοικονομούνται περίπου 100 εκ. ευρώ το χρόνο.

Advertisement
Advertisement

seat-announces-strategy-2025-while-luca-de-meo-becomes-new-chairman-101618_1