Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πιο hardcore ΜΙΝΙ JCW

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To πιο hardcore ΜΙΝΙ JCW

ΝΕΑ

To πιο hardcore ΜΙΝΙ JCW

ΝΕΑ

Η παρουσία της MINI στο φετινό LA Auto Show θα αφορά αποκλειστικά μοντέλα ειδικών εκδόσεων που τονίζουν επιπλέον την εστίαση της μάρκας στην προσαρμοστικότητα αλλά και στην εξατομίκευση. Μάλιστα αφορούν ότι πιο γρήγορο διαθέτει η γκάμα, Νέοι καιροί, νέα έθιμα, που είσαι Ισηγόνη;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η βρετανική μάρκα τουλάχιστον πέντε μοντέλα ειδικής έκδοσης στην Καλιφόρνια, αλλά μόνο ένα από αυτά θα κάνει πρεμιέρα στη Βόρεια Αμερική. Πρόκειται για το MINI John Cooper Works Knights Edition που βασίζεται στο hardcore Mini JCW. Προσφέροντας πινελιές από μαύρο και ασημί αποχρώσεις όπως επίσης και εξαρτήματα μετά την πώληση, το Knights Edition συνδυάζει το χρώμα του αμαξώματος Midnight Black με τη χρωματική επικάλυψη Melting Silver στα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών. Άλλα μοναδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προσαρμοσμένη ασημί λωρίδα στο καπό, τις επίσης ασημένιες και κόκκινες πλευρικές λωρίδες, καθώς και τα μαύρα εξωτερικά διακοσμητικά στις λαβές των θυρών και το καπάκι του δοχείου καυσίμου.

Το νέο MINI διαθέτει επίσης νέο σύστημα εξάτμισης μαζί με νέες απολήξεις. Πρόκειται επίσης για το πρώτο MINI που προσφέρει μαύρα λογότυπα. Δεν υπάρχει καμία λέξη για τις εσωτερικές τροποποιήσεις, οπότε θεωρείται ασφαλές να υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν. Το John Cooper Works Knights Edition θα φτάσει στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2019. Εκτός από το Knights Edition, η εταιρία θα παρουσιάσει άλλα τέσσερα μοντέλα ειδικής έκδοσης στο Λος Άντζελες. Αυτά περιλαμβάνουν το Countryman Yin Yang Edition (διαθέσιμο σε μαύρη ή άσπρη απόχρωση), το Clubman Starlight Edition, το Cooper S E Countryman PHEV και τέλος το John Cooper Works International Orange Edition.

Advertisement
Advertisement

Σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή από την έλλειψη πραγματικά νέων προϊόντων, η MINI επιβεβαίωσε την παραγωγή του νέου John Cooper Works GP. Μια εξελιγμένη έκδοση του John Cooper Works GP Concept, το νέο υψηλών επιδόσεων hatch θα λανσαριστεί το 2020.

MINI-john-cooper-works-knights-edition-tsieo-640