Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι να περιμένουμε από το επόμενο Megane RS;

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι να περιμένουμε από το επόμενο Megane RS;

ΝΕΑ

Τι να περιμένουμε από το επόμενο Megane RS;

ΝΕΑ

Ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το νέο Renault Megane RS. Ειδικά μετά τα σενάρια που έχουν προκύψει σχετικά με τις δυνατότητές που αναμένεται να έχει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του AutoExpress που επικαλείται ανώνυμη πηγή εντός της Renault, το καυτό της hatch θα λανσαριστεί μόνο σε 5θυρη έκδοση, πράγμα που από μόνο του αποτελεί σημαντική αλλαγή από τον προκάτοχό του, που κυκλοφόρησε μόνο σε 3θυρη (φωτό).

Θα εφοδιάζεται με 2λιτρο 4κύλινδρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα που θα προσφέρει περισσότερα από 300 άλογα, θα εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης ενώ οι πελάτες της γαλλικής μάρκας θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 6άρι μηχανικό κιβώτιο και το EDC διπλού συμπλέκτη που συναντάται και στο Clio RS.

Advertisement
Advertisement

Στο εν λόγω άρθρο γίνεται λόγος ακόμα και για το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4CONTROL (που χρησιμοποιείται ήδη στο Megane GT), ώστε να γεμίσει ακόμα περισσότερο η φαρέτρα του Megane RS που θα έχει το δύσκολο έργο, να τα βάλει εμπορικά με το Ford Focus RS.

Επίσης, η εμφάνισή του εκτιμάται πως γίνει πιο… δραματική. Όλα αυτά, το 2018 όταν και αναμένουμε να λανσαριστεί η νέα γενιά του γαλλικού μοντέλου.

Renault-Megane-RS-275-Trophy-2015-a640sign