Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι μεταπωλητική αξία έχει το Hyundai IONIQ;

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι μεταπωλητική αξία έχει το Hyundai IONIQ;

ΝΕΑ

Τι μεταπωλητική αξία έχει το Hyundai IONIQ;

ΝΕΑ

Τα IONIQ Hybrid και Electric αξιολογήθηκαν από την EurotaxGlass στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ολλανδία και από την CAP στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δείτε τι… ψάρια έπιασαν.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το υβριδικό IONIQ κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα υβριδικά σχετικά με τις μεταπωλητικές αξίες σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες. Η ηλεκτρική έκδοση είναι η δεύτερη καλύτερη στα ηλεκτροκίνητα και κατά μέσο όρο διαθέτει σχεδόν ίση μεταπωλητική αξία και αποσβέσεις με το κορυφαίο αυτοκίνητο.

Το Hyundai IONIQ προσφέρει τρία εναλλακτικά συστήματα κίνησης : υβριδικό, plug-in και πλήρως ηλεκτρικό σε έναν ενιαίο τύπο αμαξώματος. Αυτή η νέα προσέγγιση του e-mobility από την Hyundai, δίνει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό για προσιτή οδήγηση με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Και τα δύο μοντέλα, διαθέτουν εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων για 5 χρόνια της Hyundai, σε συνδυασμό με 8-έτη / 200.000 χιλιόμετρων εγγύηση για την μπαταρία υψηλής τάσης. Επιπλέον, τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά του IONIQ Hybrid κατατάχθηκαν υψηλότερα από εκείνα των ντίζελ ή των υβριδικών ανταγωνιστών του.