Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι μας δείχνει το Toyota ViRA;

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι μας δείχνει το Toyota ViRA;

ΝΕΑ

Τι μας δείχνει το Toyota ViRA;

ΝΕΑ

Προς τα μέσα του μήνα η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει… εντός έδρας ένα τολμηρό σχεδιαστικά crossover το οποίο αν περάσει στην παραγωγή θα τοποθετείται πάνω από το C-HR και κάτω από το RAV4.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι απλά υποθέσεις αφού το πρωτότυπο ViRA θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες στο Τόκιο είναι απλά ένα πείραμα για τους Ιάπωνες που προφανώς θέλουν να βολιδοσκοπήσουν τις αντιδράσεις του κοινού. Πάντως, στην Toyota παρακολουθούν τα δρώμενα στην κατηγορία των SUV και να υπενθυμίσουμε πως τον Μάρτιο στην Γενεύη θα κάνει ντεμπούτο η έκδοση παραγωγής του C-HR που θα αντιμετωπίσει σπορ crossover όπως το Nissan Juke.

Οπότε θα μπορούσε να υπάρχει χώρος για να δούμε μέχρι το τέλος της δεκαετίας ένα σπορ crossover με στοιχεία από το πρωτότυπο ViRA που βλέπετε να συνδυάζει το υπερυψωμένο στιλ ενός RAV4 με μία κουπέ αισθητικά προσέγγιση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία αλλά λογικά το ViRA θα έχει διάταξη 2+2 στο εσωτερικό ενώ το σύστημα πρόωσης θα είναι υβριδικό ή καθαρά ηλεκτρικό. Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς, μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!

Advertisement
Advertisement

Toyota ViRA concept (2) - 640