Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει αυτό το άγνωστo hypercar; (+video)

Ελλάδα 10:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κρύβει αυτό το άγνωστo hypercar; (+video)

ΝΕΑ

Τι κρύβει αυτό το άγνωστo hypercar; (+video)

ΝΕΑ

Το teaser βίντεο ενός νέου hypercar πάντα τραβάει το ενδιαφέρον. Όμως, το συγκεκριμένο είναι παντελώς άγνωστης προέλευσης.

Advertisement
Advertisement

Κα ο λόγος αυτού έγκειται στο γεγονός ότι μιλάμε για μία νεοσύστατη μάρκα, τη Nilu27. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη την ημέρα που θα παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο παραγωγής, στις 15 Αυγούστου στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.

Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει τυχαία την εξέλιξη και παραγωγή μόνο υπεραυτοκινήτων. Ο ιδρυτής της ακούει στο όνομα Sasha Selipanov, ιδιοκτήτης της Hardline27 και πρώην σχεδιαστής των Koenigsegg, Bugatti και Genesis.

Το teaser βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τη νεοσύστατη μάρκα μας δείχνει μόνο το πίσω μέρος του εναρκτήριου μοντέλου της. Διακρίνονται αμέσως οι πόρτες gullwing και το πολύ τολμηρό ντιζάιν.

Advertisement
Advertisement

Ο διαχύτης από ανθρακονήματα είναι τεράστιος, αλλά το βλέμμα μαγνητίζει αμέσως η τριπλή απόληξη της εξάτμισης που βρίσκεται μεταξύ των δύο μικρών αεροτομών.

Κλείνοντας με τον σχεδιασμό του πίσω μέρους, η σχεδίαση των LED φωτιστικών σωμάτων είναι απλή, ενώ η απουσία του παραδοσιακού προφυλακτήρα μας δίνει μία γεμάτη εικόνα των τροχών.

Στο κλιπάκι ακούμε και λίγο το hypercar να «στροφάρει» και η πρώτη μας εντύπωση είναι πως πιθανότατα μιλάμε για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Advertisement

Ακόμα δε γνωρίζουμε πως προχωράει η εξέλιξη του πρώτου μοντέλου της Nilu27 ή πόσες μονάδες θα βγουν από το εργοστάσιο, αλλά θα γνωρίζουμε περισσότερα στην επίσημη παρουσίαση, αν όχι νωρίτερα.