Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κέρδος έχετε με την ηλεκτρονική διέλευση στα διόδια;

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κέρδος έχετε με την ηλεκτρονική διέλευση στα διόδια;

ΝΕΑ

Τι κέρδος έχετε με την ηλεκτρονική διέλευση στα διόδια;

ΝΕΑ

Υπάρχουν αρκετά οφέλη στη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων για τη διέλευση από τα διόδια.

Advertisement
Advertisement

Το Πάσχα έφτασε και όλοι λίγο ή πολύ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα από τη σκληρή καθημερινότητα. Οι περισσότεροι θα ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους προορισμούς και το αυτοκίνητο για μια ακόμα φορά θα έχει την τιμητική του καθώς συνεχίζει να αποτελεί το αγαπημένο όχημα του Έλληνα.

Έχοντας προετοιμάσει σωστά το αυτοκίνητό μας και έχοντας σχεδιάσει συνετά τη διαδρομή μας είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Οι παράμετροι που μας απασχολούν συνήθως σε αυτή τη διαδικασία είναι το κόστος του ταξιδιού και ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Και στις δύο περιπτώσεις θέλουμε να πετύχουμε το λιγότερο δυνατό – δηλαδή να ξοδέψουμε τα λιγότερα χρήματα και να σπαταλήσουμε επίσης τον λιγότερο δυνατό χρόνο στη διαδρομή μας.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν αρκετά τρικ που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά σίγουρα για το ζήτημα των διοδίων υπάρχει μόνο ένα. Αυτό είναι το σύστημα ηλεκτρονικής διέλευσης, το γνωστό σε όλους Pass, το οποίο φροντίζει να μας παρέχει πολλά περισσότερα οφέλη από ότι πιστεύουμε.

Κορυφαίες υπηρεσίες στο επίπεδο της εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέρει συγκεκριμένα το EgnatiaPass το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς σε αυτήν την κατηγορία. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το EgnatiaPass να ξεχωρίζει και οι πελάτες να το προτιμούν για τις μετακινήσεις τους;

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η άνεση και η ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε χρήση του σε κάθε Αυτοκινητόδρομο. Με το EgnatiaPass ο χρήστης περνάει απροβλημάτιστα από τις ηλεκτρονικές λωρίδες πληρωμής τέλους διοδίου κερδίζοντας χρόνο και χρήματα, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο όπου το κόστος έχει ανέβει σημαντικά.

Advertisement

Δε χρειάζεται να περιμένει κανείς στις ουρές για να πληρώσει το αντίτιμο, απλά «φορτίζεις» με χρήματα τον πομπό μέσω της ειδικής εφαρμογής του smartphone και κερδίζεις χρόνο χωρίς κόπο. Ταυτόχρονα, η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων από τις τραπεζικές κάρτες γίνεται με πολύ εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Η υπηρεσία του MyEgnatiaPass είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και ουσιαστικά ο οδηγός έχει άμεσα και πρακτικά όλες τις πληροφορίες σε μερικά δευτερόλεπτα. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέξει στο υπόλοιπο που έχει και ταυτόχρονα να το «γεμίσει» μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα για να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί απρόσκοπτα.

Advertisement

Ένα από τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι οι άνοδος των τιμών στα διόδια. Η αύξηση αυτή κάνει πλέον την απόκτηση και χρήση του EgnatiaPass επιβεβλημένη. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά προγράμματα τα οποία εξοικονομούν χρήματα στον χρήστη και του προσφέρουν μέχρι και το 100% της τιμής του διοδίου δωρεάν.

Για παράδειγμα, στο εκπτωτικό πακέτο Smart του EgnatiaPass για την Εγνατία Οδό, από τις πέντε διελεύσεις και πάνω ο χρήστης απολαμβάνει έκπτωση από 5% έως και 30% ανάλογα με το πλήθος των διελεύσεων. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το EgnatiaPass τόσο περισσότερο οικονομία κάνετε.

Το EgnatiaPass είναι συμβατό με όλους τους σταθμούς διοδίων των Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στις μετακινήσεις του οδηγού. Ακόμα ένα σημαντικό όφελος είναι η αποφυγή συναλλαγής με μετρητά που αποτελούν πλέον μια αγχωτική και δύσχρηστη διαδικασία.

Advertisement

Αυτό το Πάσχα είναι η κατάλληλη εποχή να κινηθείτε έξυπνα και στον τομέα των διοδίων. Με λίγες κινήσεις και με ηλεκτρονικό τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε το EgnatiaPass και να απολαύσετε ένα ταξίδι γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις, οικονομία και ταχύτητα.