Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τί καλό ετοιμάζει η Porsche για την 911;

Ελλάδα 0:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τί καλό ετοιμάζει η Porsche για την 911;

ΝΕΑ

Τί καλό ετοιμάζει η Porsche για την 911;

ΝΕΑ

Μια φρέσκια εκδοχή της Porsche 911 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023, η οποία θα έχει κάποια στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουμε δει στην αμιγώς ηλεκτρική Taycan.

Advertisement
Advertisement

Οι διαφορές στην εμφάνιση θα είναι αμελητέες αλλά τα σημαντικότερα νέα, θα είναι κρυμμένα κάτω από τον μανδύα της Porsche 911.

Στην ονοματολογία της Porsche, η ανανεωμένη 911 μπορεί να ονομαστεί το 992.2– κωδικός που θα αφορά στο facelift της τρέχουσας γενιάς της 911 που έχουμε στις φωτογραφίες. Οι μικρές αλλαγές που περιμένουμε να δούμε στην έκδοση αυτή, έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση των αεραγωγών στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά και στα ανοίγματα του πίσω.

Επίσης, περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον δύο νέα σχέδια στις ζάντες ελαφρού κράματος του μοντέλου. Σημαντικότερες διαφορές θα εντοπίζονται στον συνδυασμό πλαισίου/ ανάρτησης αλλά και στην εικόνα της καμπίνας με το πλήρως ψηφιοποιημένο πίνακα οργάνων, στον οποίο ακόμα και το στροφόμετρο θα είναι ψηφιακό (που τώρα είναι αναλογικό).

Advertisement
Advertisement

Ο πίνακας οργάνων αναμένεται να είναι πανομοιότυπος με εκείνον της Taycan, ενώ και το σύστημα ψυχαγωγίας θα είναι το πλέον ενημερωμένο (PCM 6.0).

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές πέρα από κάποιες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στα σημεία. Έτσι, θα υπάρξουν μερικές μικρό-ρυθμίσεις στην ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη κρεμαγέρα, στη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, στην ανάρτηση κ.α.

Advertisement

Πιθανότατα η ανανεωμένη 911 να ονομάζεται 992.2 και ίσως να δούμε και μία νέα υβριδική εκδοχή. Εκτός και αν η γερμανική εταιρία κρατά τον εξηλεκτρισμό για την επόμενη γενιά του μοντέλου και μετά το  facelift. Σε μία τέτοια περίπτωση η ισχύς θα μπορούσε να ξεπεράσει και τους 650 ίππους που έχει η Turbo S.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Alexandra Daddario εξηγεί τι σημαίνει Porsche Taycan (+video)
H Porsche ξεπέρασε σε αξία τη… Volkswagen
Με ποιο τρόπο η Porsche θα βελτιώσει την αεροδυναμική;

Advertisement