ΝΕΑ

Θρυλικές Ferrari σαπίζουν στην ύπαιθρο

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θρυλικές Ferrari σαπίζουν στην ύπαιθρο

ΝΕΑ

Θρυλικές Ferrari σαπίζουν στην ύπαιθρο

ΝΕΑ

Οι Ferrari βρίσκονται συνήθως σε ακριβά πάρκα, όχι σε ανοικτά χωράφια, φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν συναντήσαμε την ιταλική ιστορία να σαπίζει εκεί έξω…

Advertisement
Advertisement

 

Το 2015, μια ομάδα από 11 Ferrari – συμπεριλαμβανομένων των 456, Testarossa, 348, 400i ‘Straman’ Spyder Cabriolet, 308QV, 308 GTS Spyder, Mondial και Mondial Spyder – προσφέρθηκαν προς πώληση μαζί, ωστόσο, η κατάστασή τους δεν άφηνε πολλά περιθώρια προκειμένου τα πάλαι ποτέ “κοσμήματα” σε τροχούς να είναι επιθυμητά. Με την ευγενική συνεισφορά του οίκου “Ferrarichat member PaulC” και πολλή προσπάθεια τα αυτοκίνητα αναμένεται να επιστρέψουν στο δρόμο. Ορισμένες από τις εγκαταλελειμμένες Ferrari έχουν σκουριά που αναβλύζει μέχρι την επιφάνεια, ενώ σε μερικές από αυτές λείπουν τα παράθυρα, τα περισσότερα από τα εσωτερικά καλύπτονται με μούχλα και μπορούμε να δούμε το δέρμα στο ταμπλό του Testarossa να διαρρηγνύεται.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα βρίσκονταν στην Lakeway του Τέξας, προφανώς εκτεθειμένα στα στοιχεία της Φύσης από το 2008 λόγω διαφωνίας μεταξύ του ιδιοκτήτη και των υπεύθυνων χώρου αποθήκευσης που δεσμεύτηκαν να τα κρατήσουν. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε τότε να τα πουλήσει όλα μαζί, ως πακέτο. Δυστυχώς το 2017 πέθανε και η οικογένειά του επεδίωξε να τα πουλήσει για άλλη μια φορά, αλλά αυτή τη φορά ξεχωριστά. Δεν είναι σαφές πόσα από τα αυτοκίνητα σε αυτήν την περίεργη συλλογή Ferrari έχουν πωληθεί έκτοτε, αλλά μόνο η θέα αγαπημένων κλασσικών όπως η Testarossa ή η 308 Quattrovalvole που σαπίζουν στην εξοχή είναι σίγουρα πολύ θλιβερή.