Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θωρακισμένο Mercedes-Benz G500 4×4² (+video)

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θωρακισμένο Mercedes-Benz G500 4×4² (+video)

ΝΕΑ

Θωρακισμένο Mercedes-Benz G500 4×4² (+video)

ΝΕΑ

Το θωρακισμένο Mercedes-Benz G500 4×4² είναι το όχημα για το Walking Dead η την «μάχη» της αποκάλυψης των ζόμπι.

Advertisement
Advertisement

 

Αν σκέφτεστε πως το Mercedes-Benz G500 4×4² δεν γίνεται περισσότερο υπερβολικό ή ακραίο πρέπει να αναθεωρήσετε. Το G500 4×4² με πλήρη θωράκιση, μπορεί να σας μεταφέρει ακόμη και σε εμπόλεμη ζώνη.

Advertisement
Advertisement

Μια γερμανική εταιρεία που ονομάζεται Gruma είναι πίσω από την κατασκευή του G500 4×4² που βλέπετε στις φωτογραφίες και το video. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Armored Car Systems, η οποία εμπνεύστηκε από τα θωρακισμένα περιπολικά G-Class, που χρησιμοποιούνται από τις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις και προσφέρουν στους επιβαίνοντες προστασία από πολυβόλα όπλα μεγάλου διαμετρήματος, αντιαρματικά όπλα και νάρκες.

Η ισχύς εξακολουθεί να προέρχεται από ένα 4.000 κ.εκ. twin-turbo V8 με 416 ίππους, όπως και το πρότυπο μοντέλο, αν και το πρόσθετο βάρος από την θωράκιση έχει αρνητική επίδραση στην απόδοση του οχήματος. Η προστασία από τις ένοπλες επιθέσεις περιλαμβάνει: Τους τροχούς, τα τζάμια και φυσικά το αμάξωμα στο σύνολό του. Το εσωτερικό του, σε αντίθεση με την στρατιωτική του εμφάνιση, φαίνεται να είναι εξίσου πολυτελές με το κανονικό G500 4×4² και διαθέτει πλήθος εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, καθώς και μαύρο δέρμα και επιφάνειες Alcantara, αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να έχετε ένα αυτοκίνητο που είναι άνετο να οδηγείτε, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα προστασίας.

Advertisement

Μένει να δούμε πόσο θα κοστίσει στο κοινό αυτό το θωρακισμένο G500 4×4², καθώς η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι χαμηλή.

Advertisement